Life

Olguța Berbec, prima întâlnire cu fiul Vlăduței Lupău. Artista îl va creștina pe micuț

Olguța Berbec și-a cunoscut finul pe care urmează să-l boteze în curând. Cântăreața de muzică populară l-a întâlnit pe băiețelul artistei Vlăduța Lupău.
24.08.2022 | 18:55
Olguta Berbec prima intalnire cu fiul Vladutei Lupau Artista il va crestina pe micut
Olguța Berbec l-a cunoscut pe băiatul cântăreței Vlăduța Lupău. E una dintre nașele copilului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a avut prima întâlnire cu fiul bunei sale prietene, căreia i-a fost alături și la cununie. Solista îl va creștina pe micuțul venit pe lume la începutul lunii august și care va avea trei perechi de părinți spirituali.

Olguța Berbec l-a cunoscut pe băiatul cântăreței Vlăduța Lupău. E una dintre nașele copilului

Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, sunt nașii băiatului născut de curând de Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzică populară a mers în urmă cu puțin timp să-l cunoască pe bebelușul venit pe lume pe 6 august.

ADVERTISEMENT

Micuțul și-a ales o zi de mare sărbătoare, când credincioșii cinstesc Schimbarea la Față. Totodată, fiul solistei are și un nume special, Iair, care are o semnificație aparte.

„Să vedeți voi surpriză.  A venit nașa”, a scris soția lui Adrian Rus pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini cu nașa sa.

ADVERTISEMENT

„E perfect! Cei trei”, a completat Olguța Berbec legat de o imagine în care apare partenerul ei de viață, fotbalistul și fiul acestuia.

Olguța Berbec, părinți spirituali pentru fiul Vlăduței Lupău

Olguța Berbec a confirmat pentru FANATIK că urmează să-l creștineze pe fiul Vlăduței Lupău, Iair. Interpreta din Mehedinți nu este singura nașă, asta pentru că micuțul, care are aproape 3 săptămâni, va avea trei perechi de nași.

ADVERTISEMENT

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat interpreta în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Cele două artiste sunt prietene foarte apropiate și petrecut timp împreună de fiecare dată când au ocazia. Solistele locuiesc în regiuni diferite ale țării și se bucură de momentele pe care le petrec atunci când se văd.

ADVERTISEMENT