Olguţa dezvăluie motivele RUPTURII! Mititelu neagă

UPDATE Ora 14:55 / FANATIK a aflat, în exclusivitate, că ordonanţa preşedinţială iniţiată de Primăria Craiova, de suspendare provizorie a executării sentinţei de reintegrare a FC U Craiova...
29.10.2013 | 13:15
Olguta dezvaluie motivele RUPTURII Mititelu neaga

UPDATE Ora 14:55 / FANATIK a aflat, în exclusivitate, că ordonanţa preşedinţială iniţiată de Primăria Craiova, de suspendare provizorie a executării sentinţei de reintegrare a FC U Craiova pe Ion Oblemenco, a fost respinsă, marţi după amiază, de Judecătoria Craiova!  

Cu toate acestea, punerea în executare şi reintegrarea echipei patronate de Adrian Mititelu va mai avea de aşteptat. Vezi motivele AICI!

––––––––

UPDATE / Adrian Mititelu a reacţionat la afirmaţiile primarului Craiovei, într-un mail trimis FANATIK: “Sînt stupefiat să aud asemenea minciuni. Această femeie nu are nici o limită în a minţi. M-am întîlnit cu ea la un restaurant din oraş, la solicitrea ei, după ce a anunţat că va face o nouă echipă în Craiova. De faţă au fost mai mulţi suporteri ai Universităţii Craiova, şi nu este vorba de vreo înjurătură. Niciodată nu am înjurat vreo femeie, şi au fost numai reproşuri întemeiate pentru gestul urât pe care l-a făcut. Spune probabil toate aceste lucruri pentru a-şi justifica demersurile imorale şi ilegale împortiva Universităţii Craiova. Faptul că spune că mă reclamă, că nu stiu ce fapte am săvârşit în legatură cu stadionul, mă bucură deoarece în urma acestor anchete va reieşi că nu există o asemenea faptă.”

–––––––

După toată nebunia creată luni la stadionul Ion Oblemenco, acolo unde Adrian Mititelu a încercat, fără sorţi de izbîndă, să pună în executare decizia Tribunalului Dolj (VEZI VIDEO ŞI GALERIE FOTO), primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu a reacţionat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, conform presei locale.

Edilul din Bănie a vorbit despre acţiunile depuse în instanţă de Adrian Mititelu şi motivele pentru care instanţă doljeană nu ar fi trebuit să îi dea cîştig de cauză patronului FC U Craiova: “În anul 2011 municipalitatea a dorit excluderea lui Adrian Mititelu de pe stadion pentru lipsa plăţii redevenţei. Mititelu a cerut despăgubiri în valoare de trei milioane de euro pentru investiţiile făcute. În actul adiţional semnat de acesta concesionarul, adică Mititelu, poate efectua lucrări de reabilitare, cheltuieli fiind suportate integral şi nu vor fi recuperate. Cu alte cuvite Adrian Mititelu se angaja că aceste cheltuieli nu vor fi decontate de municipalitate. Mai mult, la dosarul de la Tribunal nu există nici un act care să demonstreze acordul municipalităţii pentru reabilitare. Adrian Mititelu a cerut prin ordonanţă preşedinţială pentru reintegrarea pe stadion. Însă nu putea fi reintegrat undeva unde nu era integrat. El nu mai avea drept de a juca pe acest stadion. În acte Complexul Sportiv Ion Oblemeco nu există, pe stadion sînt doi proprietari, iar Statul Român nu a fost chemat în instanţă. Din aceste cauze nu s-a putut face executarea, realizând că nu există toate condiţiile legale. O altă situaţie este faptul că nu se poate face executare pe bunurile publice ale municipalităţii. De la dosar au dispărut acte, sperăm să se facă lumină în acest caz! Vom depune plângere la CSM faţă de judecătorul care a judecat acest dosar. Pe toată suprafaţa stadionului există proprietăţi private, proprietarii nefiind chemaţi în instanţă.”

“Mititelu a instigat la stadion! Are datorii de 500.000 de euro şi nu are acte doveditoare ale investiţiilor”

“Din înregistrările jandarmeriei reies ameninţări făcute de Adrian Mititelu care a spus că va depune plîngeri pentru a împiedica construirea noului stadion. Stadionul nu este al meu, pe acel stadion ar putea fi primită şi echipa lui, este uşor să arunci cu lături în toate părţile. Aşa face Adrian Mititelu, aici este problema. În condiţiile în care ne dorim să construim stadionul dar se vrea o integrare, nu ştiu ce vom putea face. Mi-ar părea foarte rău să nu construim noul stadion .Vom înregistra plângeri de fals, uz de fals contra lui Adrian Mititelu în condiţiile în care v-am spus că nu sînt acte doveditoare a investiţiilor. Vom depune o plîngere pentru instigare şi tulburare de posesie. Nu trebuie să ajungem la demolat garduri, la ameninţări cu moartea. Eu nu am o problemă că mă înjură o parte a galeriei, dar nu îmi place să văd imaginea care se crează Craiovei. Nu este vorba despre un război între Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu, sînt acţiuni în instanţă pe care trebuia să le facem. Mititelu înregistrează datorii în valoare de 500.000 de lei pentru utilităţile stadionului, oamenii nu ştiu lucrurile astea! În plus ce înseamnă Complexul Sportiv Ion Oblemenco? Juridic, acesta nu există! Şi tu vii cu executorul judecătoresc pe proprietatea publică? Da, vom continua procedurile!”

Motivul rupturii dintre Olguţa şi Mititelu: “M-a înjurat şi ameninţat în restaurant!

Primarul a dezvăluit şi motivul pentru care s-a produs ruptura maximă între cei doi, după ce, timp de un an de zile, au coabitat foarte bine: “Pe mine Adrian Mititelu m-a contactat într-un restaurant, într-o seară,  unde m-a ameninţat şi mi-a adresat injurii. Omul are probleme grave! Dar chiar şi aşa, eu nu am o problemă cu echipa de fotbal, jucătorii sînt nişte eroi, se bat pentru Craiova şi nu sînt plătiţi. Îmi pare rău că se antrenează în condiţii improprii şi că sînt tîrîţi prin tribunale. Eu m-am luptat pentru această echipă şi mi-aş dori să joace pe acest stadion, dar nu se poate cu problemele juridice ale lui Adrian Mititelu! Nu putem să permitem acest lucru.”

Tags: