News

Declarația care zguduie PSD: Olguța Vasilescu vrea ca Guvernul să pice! ”O să mânânc popcorn”

27.05.2019 | 12:12
Declaratia care zguduie PSD Olguta Vasilescu vrea ca Guvernul sa pice O sa mananc popcorn

Fostul ministru al Muncii și primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a vorbit după exit-poll-uri despre posibilitatea să pice Guvernul Dăncilă, variantă vehiculată de opoziție după scorul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare. Vasilescu a susținut că și-ar dori ca acest scenariu să se petreacă, pentru ca apoi să urmărească cum o altă guvernare ar începe să taie pensiile și salariile.

Lia Olguța Vasilescu vrea să cadă Guvernul. Ce a spus fostul ministru

Lia Olguța Vasilescu a susținut că va mânca popcorn și va sta să vadă cum cei care vor urma la Guvernare vor face prăpăd. Fostul ministru a vorbit apoi despre rezultatul neașteptat de la alegerile europarlamentare din 26 mai:

“Neașteptat, rezultatul alegerilor. Neașteptat, dar pe o prezență atât de mare la vot, foarte posibil. Dacă ne uităm în numărul de voturi pe care PSD-ul îl va avea după numărare, raportându-ne exact la scorul care este dat de aceste sondaje de opinie, rezultă un număr mai mare de voturi față de data trecută, dar pe o participare foarte mare la vot. Așa a dorit electoratul, așa s-a întâmplat. Poporul are întotdeauna dreptate”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

Olguţa Vasilescu, declaraţie surprinzătoare după eşecul PSD din alegeri foto: Epoch Times Romania

PSD, înfrângere dură la alegerile europarlamentare

Exit-poll ul de la ora 23:00 dădea PSD și PNL pe picior de egalitate, în jur de 25,7%. USR Plus se afla în urma celor două mari partide, dar a câștigat în orașele mari ale României. De altfel, la ora 11:00, BEC a anunţat noile date privind rezultatele alegerilor. PNL a luat 26,3% PSD 23, 68%. USR PLUS 20,51%.

Lia Olguța Vasilescu a avut un motiv în plus să aibă emoții la aceste alegeri europarlamentare. Soțul ei, senatorul Claudiu Manda s-a aflat pe locul 3 pe lista la alegeri a celor de la PSD. Nervii l-au prins și pe acesta, care s-a luat la ceartă cu o femeie mai în vârstă în fața cabinei de vot.