News

Olguța Vasilescu, despre mărirea pensiilor și salariilor: ”Vă mai amintiți urletele?”

24.04.2019 | 17:03
Olguta Vasilescu despre marirea pensiilor si salariilor Va mai amintiti urletele

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre mărirea pensiilor și salariilor. Mai exact, fostul ministru al Muncii a publicat un mesaj cu privire la deficitul bugetar, care infirmă declarațiile alarmiste făcute de unele voci care criticau activitatea guvernamentală.

Olguța Vasilescu a vorbit despre mărirea pensiilor și salariilor

„Vă mai amintiţi urletele că vom depăşi 3 la sută deficitul bugetar, anul trecut, că am mărit salarii şi pensii sau ca guvernăm ‘haotic’, ‘iresponsabil’, “cu Guvern de ‘incompetenţi’? Toţi ‘specialiştii’ lui peşte prăjit se lamentau… Uitaţi şi realitatea!”, a scris Olguța Vasilescu pe contul său de Facebook.

La începutul lunii aprilie, românii au fost anunțați despre schimbarea momentului în privința pilonului II de pensii. Mai clar, Asociația Participanților în Fonduri de Pensii a informat că solicită Guvernului o clarificare în ceea ce privește viitorul de pensii obligatorii administrate privat din România.

Olguța Vasilescu, despre mărirea pensiilor și salariilor: ”Vă mai amintiți urletele?”
Anunțul Liei Olguța Vasilescu, postat pe pagina sa de Facebook, miercuri, 24 aprilie

Asociația Participanților în Fonduri de Pensii a solicitat, la începutul lunii, o clarificare în ceea ce privește viitorul de pensii obligatorii

”Este în beneficiul tuturor salariaţilor care sunt participanţi în aceste fonduri să existe o certitudine din acest punct de vedere. Asociaţia are în vedere în principal măsurile ce vor fi întreprinse pentru modificarea OUG 114/2018 referitoare la Pilonul 2 în vederea relaxării cerinţelor de capital suplimentar, măsuri promise de autorităţi încă de la finalul lunii martie.

Olguța Vasilescu, despre mărirea pensiilor și salariilor: ”Vă mai amintiți urletele?”
Fostul ministru al Muncii a publicat un mesaj cu privire la deficitul bugetar, care infirmă declarațiile alarmiste făcute de unele voci care criticau activitatea guvernamentală

Asociaţia Participanţilor sugerează Guvernului constituirea unui grup de lucru cuprinzând toate părţile interesate pentru a ajunge la o concluzie referitoare la modul de funcţionare a Pilonului 2 în România”, se arată într-un comunicat. Consiliul director al Asociației este de părere că Guvernul este dator să lămurească situația administratorilor de fonduri de pensii.