News

Olguța Vasilescu îl face praf pe Klaus Iohhanis! Mesaj dur pentru președinte după summit

10.05.2019 | 14:18
Olguta Vasilescu il face praf pe Klaus Iohhanis Mesaj dur pentru presedinte dupa summit

Olguța Vasilescu îl critică aspru pe președintele Iohannis pentru prestația acestuia de la summitul UE din Sibiu, care a avut loc pe 9 mai. Fostul ministru al Muncii a postat niște imagini în care a ținut să critice câteva scene care i-au atras atenția din cadrul evenimentului la care a venit crema politicii europene.

Olguța Vasilescu râde de Iohannis

Videoclipul comentat de Olguța Vasilescu prezintă doar o mică parte din ce s-a întâmplat la summit. În imagini se poate vedea, într-adevăr, un Klaus Iohannis sfidat de liderii europeni. Președintele, remarcă Olguța, este ignorat de cei pe care i-a invitat la Sibiu și încearcă să se bage în vorbă fără mare succes.

Fostul primar al Craiovei spune că s-au cheltuit prea mulți bani ca Iohannis să nu fie băgat în seamă și precizează că președintele a transformat un eveniment serios într-unul de pură campanie politică. Vasilescu mai spune că Dăncilă avea pregătite niște întruniri cu mai mulți premieri participanți la summit.

Culisele absenței Vioricăi Dăncilă la summitul din Sibiu

Din cauza faptului că nu a fost invitată de Iohannis, aceștia nu au mai dorit să se vadă cu premierul. ”Domnul președinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment internațional într-o reuniune de familie, chiar dacă se desfășoară pe bani publici.

O reuniune de familie la care nu a fost invitat nici măcar premierul României, care este la ora actuală este președintele în exericțiu al Consiliului Uniunii Europene. Doamna Dăncilă convenise niște bilaterale cu mai mulți premieri care participă la acest summit.

Din cauză că nu a avut invitație la summit, a trebuit să amâne aceste întruniri la o dată ulterioară și probabil în afara României, deși s-ar fi putut foarte bine să se desfășoare în țară, dacă nu ar fi fost blocată de președintele Iohannis. E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook.