Olguța Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost huiduit copios: ”Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți”

Alexandra Chivu   
în HotNews
27/04/2019, 13:18
Olguța Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost huiduit copios: ”Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți” GALERIE FOTO
Olguța Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost huiduit copios

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce șeful PNL, Ludovic Orban, a fost huiduit la Botoșani, joi, aflat în turneu electoral, în fața Casei sindicatului, unde oamenii locului au protestat împotriva Partidului Național Liberal.

Olguța Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost huidut copios

Fostul ministru al Muncii a postat, alături de reacția sa, și filmulețul în care parlamentarul era huiduit. „Păi ce făcuși, mă, nene, mă? Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți in țara asta…Ăia pe care voiai să pui tu haidamacii să ii bată cu parul…”, a scris Olguța Vasilescu.

De asemenea, recent, fostul ministru a mai publicat un mesaj pe contul ei de Facebook cu privire la deficitul bugetar, car infirmă declarațiile alarmiste făcute de unele voci ce criticau activitatea guvernamentală. „Vă mai amintiţi urletele că vom depăşi 3 la sută deficitul bugetar, anul trecut, că am mărit salarii şi pensii sau ca guvernăm ‘haotic’, ‘iresponsabil’, “cu Guvern de ‘incompetenţi’? Toţi ‘specialiştii’ lui peşte prăjit se lamentau… Uitaţi şi realitatea!”, a scris Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a fost huiduit copios: ”Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți”
”Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți”

Despre pensii

Legat de ultimul anunț al Olguței, vă reamintim că, la începutul lunii aprilie, românii au fost anunțați despre schimbarea momentului în privința pilonului II de pensii. Mai exact, Asociația Participanților în Fonduri de Pensii a informat că solicită Guvernului o clarificare în ceea ce privește viitor de pensii obligatorii administrate privat din România.

ORBAN DESCOPERĂ ROMANIA REALĂ !

Așa este primit Ludovic Orban, cu HUOOO, peste tot unde merge, în țară… observați cum mulți dintrei cei cărora le cerșește un salut (chiar și unii dintre cei aduși de primarii partidului sau sau, sa afișeze pancarte PNL), refuză să dea mâna cu el… asta e România reală, românii îi urăsc pe trădătorii de neam!…

Gepostet von Antena 3 Romania am Freitag, 26. April 2019

„Este în beneficiul tuturor salariaţilor care sunt participanţi în aceste fonduri să existe o certitudine din acest punct de vedere. Asociaţia are în vedere în principal măsurile ce vor fi întreprinse pentru modificarea OUG 114/2018 referitoare la Pilonul 2 în vederea relaxării cerinţelor de capital suplimentar, măsuri promise de autorităţi încă de la finalul lunii martie”, se arată într-un comunicat.

Închide ×