News

Olguţa Vasilescu, izbucnire nervoasă: „Vorbesc progeniturile Securităţii”

26.07.2019 | 14:06
Olguta Vasilescu izbucnire nervoasa Vorbesc progeniturile Securitatii

Lia Olguța Vasilescu este foc și pară după ce Claudiu Năsui de la USR a cerut desființarea Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate în urma scandalurilor în care a fost implicată instituția. Fostul ministru al Muncii a trecut la atac după ce a aflat din spațiul public declarațiile controversate ale politicianului din partidul lui Dan Barna.

Olguța Vasilescu, ieșire nervoasă pe Facebook

Olguța a repostat un mesaj extrem de dur postat de fostul șef al CNAS, Lucian Duță. Fostul primar al Craiovei susține despre liderul USR că ar fi o progenitură securistă, iar în spatele lui s-ar afla o mare companie de telefonie mobilă, adică Motorola. Mesajul respectiv este unul extrem de jignitor.

Năsui este făcut prost, iar atacul la adresa lui a venit după ce useristul declarase că CNAS ar trebui desființată pentru că s-a dovedit a fi o instituție incompetentă. Argumentele pe care le aduc Olguța Vasilescu și Duță sunt menite a-i explica lui Năsui că este în eroare când face asemenea solicitări, mai ales în spațiul public.

Claudiu Năsui, liderul USR atacat de Duță și Vasilescu. Sursa foto: Epoch Times România

Claudiu Năsui de la USR, făcut „prost” și „cretin”

Conform fostului șef al CNAS, contribuțiile la sănătate în România sunt printre cele mai mici din Europa și, în aceste condiții, sistemul de sănătate trebuie să supraviețuiască și să performeze.

„Când vorbesc progeniturile Securității! E un prost la USR, cică parlamentar pe numele lui Claudiu Năsui (nume predestinat de prostănac- nici Năsoi și nici Năsuc) care de două zile ne explică foarte hotărât cum ar trebui sa fie desființată CNAS și vezi doamne, toată lumea va fi tratată prin intermediul caselor private de asigurări de sănătate! Săracul cretin, mi-e milă de el! Are doar doi neuroni iar unul e de rezervă, sigur!”, este mesajul extrem de dur la adresa lui Claudiu Năsui.