News

Olguța Vasilescu, mesaj emoționant de Ziua Copilului. Ce a postat pe o rețea de socializare. Prietenii ei au reacționat imediat

01.06.2019 | 17:04
Lia Olguța Vasilescu, fostul primar al Craiovei. Sursa foto:Cotidianul

Prima zi a lunii iunie nu marchează doar intrarea în mod oficial în vara calendaristică, ci și sărbătoarea tuturor copiilor din lumea întreagă. De aceea, astăzi, diverse personalități din România și nu numai, au transmis gândurile lor bune pentru cei mici.

Mesajul emoționant al Liei Olguța Vasilescu, de Ziua Copilului

Lia Olguța Vasilescu a ținut, la rândul său, să marcheze această zi specială, printr-o postare pe o cunoscută rețea de socializare. Fostul primar al Craiovei a scris un mesaj emoționant, dedicat atât băiatului său din prima căsătorie, cât și fiului actualului soț, Claudiu Manda.

La mulți ani, Andu și Robert! La mulți ani tuturor copiilor și să aibă parte de dragostea părinților și de ceea ce iși doresc mai frumos în viață!” , a transmis Lia Olguța Vasilescu, prin intermediul contului personal de Facebook, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea nu au întârziat să apară. Oamenii transmit complimentele și gândurile lor bune familiei celei care a condus orașul Craiova.

Lia Olguța Vasilescu, alături de fiul său. Sursa foto:Facebook
Lia Olguța Vasilescu, alături de fiul său. Sursa foto:Facebook

Ce a scris Viorica Dăncilă de Ziua Copilului

Lia Olguța Vasilescu nu este singurul actor al scenei politice românești care a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Copilului. Premierul Viorica Dăncilă nu a putut fi indiferentă față de această sărbătoare, afirmând că țara noastră nu duce lipsă de copii valoroși, talentați și creativi, însă aceștia trebuie puși în valoare prin efortul colectiv al întregii societăți.

Ne dorim pentru ei ce este mai bun, iar reuşitele lor, la şcoală, în dezvoltarea personală sau în diferite competiţii la care participă reprezintă o garanţie că România păşeşte cu dreptul spre viitor. Un copil iubit de familie, sănătos, ocrotit de stat şi care are acces la educaţie, încurajat să fie inovativ şi responsabil, este un copil fericit şi cu perspective solide pentru viitor. Pregătirea pentru responsabilităţile care îi aşteaptă ca adulţi începe de acum. De aceea, susţinem orice iniţiativă care îi ajută să-şi descopere şi să-şi dezvolte de timpuriu aptitudinile” , a scris Viorica Dăncilă.