News

Olguța Vasilescu, noi înțepături pentru Traian Băsescu: „Ar tăia el ceva”. Ce pensie are fostul președinte

29.08.2019 | 15:09
Olguta Vasilescu noi intepaturi pentru Traian Basescu Ar taia el ceva Ce pensie are fostul presedinte

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a avut un mesaj pentru fostul președinte al României, Traian Băsescu. Asta după ce Băsescu a spus că i s-a dublat pensia pe care o primea înainte de mandatul deținut de Vasilescu. Cu toate acestea, fostul primar al Craiovei nu îl iartă pe Băsescu pentru măsurile de austeritate din perioada crizei economice și a explicat că acesta ar aștepta să taie din beneficiile oamenilor.

Olguța Vasilescu, înțepături pe tema pensiilor pentru fostul președinte Traian Băsescu

Olguța Vasilescu a scris un mesaj pe facebook în care a oferit un citat din fostul președinte Traian Băsescu, din scriitorul Bogdan Petriceicu Hașdeu dar și o replică haioasă adresată lui Băsescu:

„Traian Basescu: ”Am fost si primar si comandant de nava si ministru si am iesit cu 2600 lei pensie, atunci. Acum aproape s-a dublat. Pensiile trebuiau crescute, dar salariile au ajuns la niveluri aberante si numarul de salariati e mare”. „Razbunarea cea mai cruda e aceea cand dusmanul e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau” -Bogdan Petriceicu Hasdeu. Dar tot ar taia el ceva… Pai si PMP va fi in coalitia de guvernare, stati linistiti!”, a comentat pe facebook, Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu l-a înțepat pe Traian Băsescu cu privire la pensiile
Lia Olguța Vasilescu l-a înțepat pe Traian Băsescu cu privire la pensiile *foto: captură facebook

Lia Olguța Vasilescu vrea ca PSD să intre în opoziție

Fostul ministru al Muncii s-a arătat încântată de ideea ca partidul său să intre în opoziție, în contextul în care alianța PSD – ALDE s-a destrămat: „Judecând simplist, mi-aş dori retragerea în opoziţie: e comod, faci zilnic exerciţii de dicţie şi filosofie, nu dai socoteală nimănui că doar nu eşti la putere şi e suficient să îi critici pe alţii, ca să nu mai vorbesc că nu dai nici cu subsemnatul, căci ştim cu toţii că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită şi, în plus, nu mai eşti ţintă vie”, a spus Vasilescu.