News

Olguța Vasilescu râde de Nicușor Dan, după conflictul cu Aurelian Bădulescu. Atac la adresa USR: “Ce e puişorilor?”

05.06.2020 | 17:21
Olguta Vasilescu rade de Nicusor Dan dupa conflictul cu Aurelian Badulescu Atac la adresa USR Ce e puisorilor
ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu a reacționat în scandalul dintre Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, după cei doi politicieni s-au contrat în plină stradă.

Liga Olguța Vasilescu intervine în conflictul dintre Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu

Fostul Ministru al Muncii i-a explicat lui Dan că va fi nevoit să se obișnuiască cu o astfel de atitudine a PSD față de el, în condițiile în care și USR se comporta în timpul Guvernării PSD asemeni unor protestatari.

ADVERTISEMENT

Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum înjuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E prost crescut?

Nu se face aşa ceva? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora… ”, a scris Vasilescu pe Facebook, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Vasilescu a invocat desele momente în care USR își trimitea reprezentanții în Parlament, înarmați cu pancarte și atitudine ostilă. De altfel, simpatizanții USR s-au strâns în jurul partidului tocmai pentru că s-au identificat cu modul agresiv al acestora de a face politică.

Contestatarii USR i-au trimis pe aceștia în stradă, considerând că Parlamentul nu este locul unor astfel manifestări „sălbatice”.

ADVERTISEMENT

Scandal monstru între Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului, i-a stricat conferința de presă lui Nicușor Dan, vineri, 5 iunie, dimineață. Cei doi s-au îmbrâncit, s-au amenințat, iar Bădulescu a dezvăluit că va depune plângere penală pentru că a fost amenințat inclusiv de bodyguardul lui Nicușor Dan.

Ulterior, cei doi au continuat circul, în direct la TV, prilej pentru Bădulescu de a-l amenința pe Nicușor Dan cu dezvăluiri care-i vor termina cariera politică.

ADVERTISEMENT

Voi dezvălui marți legăturile lui Nicușor Dan cu mafia imobiliară din Sectorul 2, voi dezvălui asta. Veți vedea traseul banilor în buzunarul PNL-ului. Nicușor Dan ca și om și calitate profesională e sub zero!”, a decretat Bădulescu.

 

ADVERTISEMENT