Sport

Olguța Vasilescu, reacție suburbană după ce a fost acuzată că „alungă din oraș toți microbiștii”: „Un prost mare cât gardul!”

Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al orașului Craiova, a avut o reacție suburbană, după ce Nicolae Giugea, fost prefect din partea PNL al Craiovei, a acuzat-o de faptul că „alungă din oraș toți microbiștii”.
31.08.2021 | 19:41
Olguta Vasilescu reactie suburbana dupa ce a fost acuzata ca alunga din oras toti microbistii Un prost mare cat gardul
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, că gazonul de pe „Ion Oblemenco” va fi schimbat.

Nicoale Giugea a declarat faptul că Olguța Vasilescu dorește să schimbe gazonul, de pe arena „Ion Oblemenco”, pentru a muta partida FC U Craiova – Universitatea Craiova pe un alt stadion. În același timp, fostul prefect al Craiovei o acuză pe Olguța Vasilescu de faptul că noul gazon va fi plătit din bani publici, asta deși, în urmă cu doi ani, ar fi declarat că actualul gazon are o garanție de opt ani.

Olguța Vasilescu, reacție suburbană după ce a fost acuzată că „alungă din oraș toți microbiștii”

Olguța Vasilescu a avut o reacție dură la adresa lui Nicolae Giugea și susține că derby-ul dintre cele două echipe din Craiova se va putea disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Un prost mare cât gardul aruncă o piatră și toată presa sportivă se uită după ea… Eu nu aveam cum sa declar acum doi ani că are garanție gazonul 8 (!?!?!) ani, fiindcă nu eram primar ca să vorbesc despre vreo achiziție a primăriei și aș fi știut, oricum, că nici la asfalt nu se dă o garanție atât de mare, mai ales că vorbim de un bun consumabil!

Nu am spus niciodată că cele două echipe nu vor juca pe stadion în octombrie, pe 2, ci că vom schimba gazonul în pauza competițională din octombrie, care e ulterioară primei săptămâni, iar dacă procedura de achiziție nu va fi gata până la pauza competițională, vom proceda la schimbarea gazonului mai tarziu, adică în noiembrie și abia atunci echipele vor trebui să se mute pe alte stadioane, cât va dura operațiunea respectivă.

ADVERTISEMENT

În rest, pot înțelege că simte nevoia să îmi rostească numele fiindcă doar atunci îl mai bagă lumea în seamă…

L.E. Gazonul de pe stadionul de la Craiova nu a avut NICIODATĂ garanție de 8 ani!”, se arată într-un mesaj postat de Olguța Vasilescu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova este programat pentru sâmbătă, 2 octombrie.

Declarația lui Nicolae Giugea

„Olga, fotbalul și microbiștii În 2019 Primăria Craiova a plătit 600.000 de euro pentru a schimba gazonul de pe stadionul «Ion Oblemenco». Olga a spus atunci în gura mare că noul gazon are o garanție de 8 ani. Ca în povești, cei 8 ani au trecut în 2. Pentru că după 2 ani, Olga anunță că noul gazon trebuie schimbat iar. Alți bani (din buzunarele craiovenilor), altă distracție.

De ce schimbă Olga gazonul? 

Prima explicație ar fi că 600.000 de euro au fost aruncați pe apa sâmbetei și că de garanția de 8 ani s-a ales praful.

ADVERTISEMENT

 A doua ține de faptul că pe 2 octombrie va avea loc meciul dintre CSU și FCU Craiova. Iar Olga nu uită că în 2013 un stadion întreg a umilit-o. Și pentru a nu mai păți și acum asta, a preferat să arunce pe geam 600.000 de euro și să îi alunge din oraș pe craiovenii care vor să vadă meciul.

Aici s-a ajuns în Craiova – Olga alungă din oraș toți microbiștii și dacă spune cineva ceva ea răspunde cu tupeu : «Sunt primar și fac ce vreau!»”, a spus Nicolae Giugea.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: