News

Olguța Vasilescu, veste bună pentru șoferi: ”Taxa auto a fost restituită integral celor care au avut dosare complete”

11.09.2019 | 16:06
Olguța Vasilescu, veste bună pentru șoferi: ”Taxa auto a fost restituită integral celor care au avut dosare complete”
Lia Olguța Vasilecsu le-a dat românilor trei vești bune. Sursa foto: click.ro

Lia Olguța Vasilescu le-a transmis cetățenilor români un mesaj privitor la taxa auto. În plus, Guvernul Dăncilă le mai aduce românilor alte două vești bune în legătură cu programul ”Casa Verde Fotovoltaice” și scăderea inflației la alimente.

Taxa auto a fost restituită românilor care au avut dosarele complete

Guvernul Dăncilă le-a dat românilor trei vești excelente. Acestea au fost transmise de Lia Olguța Vasilescu pe o pagină de socializare. Așadar, politicianul a spus că toți românii care au avut dosarul complet și-au trimit înapoi taxa auto integral.

De asemenea, Guvernul PSD „oferă acces cetățenilor la energie gratuită: Programul Casa Verde Fotovoltaice, un succes chiar din prima zi: Peste 10.000 de solicitări online au fost depuse în doar câteva ore de la lansare”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook. „Inflația lunară la alimente, în scădere pentru a treia lună consecutiv”, a completat fostul ministru al muncii.

Guvernul României le-a dat românilor vești bune
Românii care au avut dosarele complete și-au primit taxa auto înapoi. Sursa foto: a1.ro

Lia Olguța Vasilescu ar putea candida din nou la primăria Craiovei

Membrul PSD Dolj Lucian Dindirică a anunțat pe contul personal de Facebook că Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. „Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anunțul a fost la ședința Organizației Locale 1 a PSD Craiova. Să fie cu succes!”, a scris secretarul în cadrul organizației PSD Dolj și director al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.

Lia Olguța Vasilescu nu a confirmat acest lucru, ci doar a precizat că dacă va avea ceva de declarat, va declara chiar ea, nu alți membrii ai partidului. În schimb, reprezentanții BPJ al PSD Dolj au declarat că anunțul făcut de Lucian Dindirică nu aparține partidului, ci doar acestuia.

Lia Olguța Vasilescu a deținut funcția de primar al orașului Craiova de două ori. Prin urmare, primul mandat a fost câștigat în anul 2012, iar al doilea în 2016. Ambele mandate au fost din partea PSD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri