Life

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a născut. Prima imagine cu fetița ei

22.04.2021 | 15:16
Olimpia Melinte actrita din serialul Vlad a nascut Prima imagine cu fetita ei
Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a născut. Prima imagine cu fetița ei
ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a născut. Prima imagine cu fetița ei a fost distribuită pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj emoționant.

Vedeta a devenit mama pentru a doua oară. Ea mai are un băiețel de șase ani, Sasha, care este nerăbdător să-și cunoască surioara.

ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea și-a anunțat fanii de ieri că au început contracțiile și că a mers la spital. Astăzi, le-a dat vestea cea mare.

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a născut. Prima imagine cu fetița ei

Olimpia Melinte
Olimpia Melinte a născut. Prima imagine cu fetița ei
Sursa foto: InstaStory

„O iubesc până la lună și înapoi!”, a scris proaspăta mămică lângă imaginea cu mânuța fetiței ei. Pe fundal se poate auzi melodia „Magic Moments”, sugerând clipele deosebite pe care actrița le trăiește.

ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte și-a anunțat fanii că urmează să nască. Ea a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare în care își informează admiratorii că s-a internat.

„Ultima poză în varianta asta. Nouă luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire”, a scris ea pe rețelele de socializare miercuri dimineața, după ce s-a internat.

ADVERTISEMENT

„De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!”, a adăugat.

Protagonista din serialul „Vlad” are 34 de ani și este căsătorită cu Luca Constantin. Cei doi se cunosc încă din adolescență, fiind colegi de liceu, și au decis să-și unească destinele în urmă cu 12 ani.

ADVERTISEMENT

„Eu cred, pur şi simplu, că sunt foarte noro­coa­să. Am găsit omul potrivit pen­tru mine şi l-am găsit de­vre­me. Am crescut îm­preună. Eu nu ştiu cum e fără el, el nu ştie cum e fără mi­ne. Pe lângă iubiţi, suntem şi fraţi, şi cei mai buni prie­teni şi tot ce vrei. E omul căruia pot să-i spun orice”, declara artista cu ceva timp în urmă, potrivit Libertatea pentru femei. Acesta a mai adăugat și că fericirea, pentru ea, este compusă din echilibru și stabilitate.

ADVERTISEMENT