Life

Olimpia Melinte, despre cel mai greu moment pe care l-a trăit la filmările serialului Vlad. A trecut cu greu peste situația dureroasă

Olimpia Melinte a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a trăit la filmările pentru serialul „Vlad”. Vedeta a trecut cu greu peste această dramă.
25.11.2021 | 11:16
Olimpia Melinte despre cel mai greu moment pe care la trait la filmarile serialului Vlad A trecut cu greu peste situatia dureroasa
Olimpia Melinte, despre cel mai greu moment pe care l-a trăit la filmările serialului Vlad. A trecut printr-o situație dureroasă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte, interpreta Elizei din serialul „Vlad”, a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din timpul filmărilor.

Actrița și-a pierdut tatăl chiar la începutul filmărilor, moment care a marcat-o profund. Echipa de filmare i-a fost de mare ajutor vedetei, care a făcut față acestei pierderi.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru serialul de la Pro TV au ajuns la final, iar în curând va fi difuzat și ultimul episod.

Olimpia Melinte, despre cel mai greu moment trăit la filmările serialului Vlad

Olimpia Melinte interpretează personajul Elizei în serialul „Vlad”, rol care i-a adus forte multe critici. Totodată, oamenii i-au arătat și admirație pentru acest rol. Actrița spune că, de multe ori, oamenii o asociază cu personajul din serial.

ADVERTISEMENT

Întrebată care a fost cel mai marcant moment de pe platourile de filmare, Olimpia Melinte a vorbit despre pierderea tatălui ei.

Vedeta și-a pierdut tatăl chiar atunci când se afla la începutul filmărilor pentru acest proiect. Faptul că echipa de filmare i-a fost aproape a ajutat-o să gestioneze mai ușor această tragedie.

ADVERTISEMENT

„Greu de zis… au fost niște ani cu tot felul de experiențe, cu zile pline de emoții și perioade de isterie când timpul era prea scurt și vremea sau vremurile nu țineau cu noi.

Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap.  

ADVERTISEMENT

După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.

Apoi lansarea serialului și faptul că lumea a început să aibă reacții foarte diverse când mă vede, de la iubire la ură, la admirație.

A fost un carusel care ne-a purtat printr-un amalgam de emoții și din care am coborât cu toții transformați în ceea ce suntem azi”, a declarat Olimpia Melinte pentru Unica.

Serialul Vlad a avut premiera în România în februarie 2019 și a fost imediat apreciat de către public. Aflat la cel de-al patrulea și ultimul sezon, serialul va ajunge la final la începutul lunii decembrie, urmând să mai fie difuzate încă două episoade.

Din distribuția serialului mai fac parte Adrian Nartea, Anghel Damian. Andrei Aradits, Victoria Răileanu, Elvira Deatcu, Marius Manole, Ștefan Iancu și Augustin Viziru.

Olimpia Melinte a născut în luna aprilie

În aprilie, Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă și mai are un băiețel, Sasha, în vârstă de șase ani.

Olimpia Melinte este căsătorită cu Luca Constantin de mai bine de 12 ani. Vedeta și actualul ei soț se cunosc încă din adolescență și chiar au fost colegi de liceu.

„Eu cred, pur şi simplu, că sunt foarte noro­coa­să. Am găsit omul potrivit pen­tru mine şi l-am găsit de­vre­me. Am crescut îm­preună. Eu nu ştiu cum e fără el, el nu ştie cum e fără mi­ne. Pe lângă iubiţi, suntem şi fraţi, şi cei mai buni prie­teni şi tot ce vrei. E omul căruia pot să-i spun orice”, a declarat actrița, cu ceva timp în urmă.

Olimpia Melinte a jucat în mai multe filme românești, cum ar fi „#Selfie” (2014), „#Selfie 69” (2016), „Planșa” (2013) sau „O lume nouă”. Totodată, este și actriță de voce și a dublat vocea mai multor personaje din serialele Disney Channel.

ADVERTISEMENT