Life

Olimpia Melinte, mărturie sinceră despre gelozia din cuplu. Cum reacționează soțul la scenele din filme

16.01.2021 | 16:31
Olimpia Melinte, mărturie sinceră despre gelozia din cuplu. Cum reacționează soțul la scenele din filme
Olimpia Melinte, mărturie sinceră despre gelozia din cuplu. Cum reacționează soțul la scenele din filme. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte și-a deschis sufletul și a vorbit despre gelozia din cuplu, dezvăluind care este reacția soțul ei când vede scenele intime din filmele în care joacă pe sticlă. Actrița susține că bărbatul o cunoaște foarte bine. 

Frumoasa roșcată și partenerul ei de viață sunt împreună de câțiva ani buni, actrița din serialul „Vlad” precizând că la început au existat momente de gelozie, însă acum nu mai este cazul de așa ceva. Vedeta este convinsă că gelozia este doar un capriciu.

ADVERTISEMENT

Actrița din celebrul serial difuzat la Pro TV a lăsat să se înțeleagă că este amuzată, în general, de cele mai multe ori de gelozie. Olimpia Melinte consideră că este doar un capriciu, nicidecum un sentiment pe care se poate baza o relație sentimentală.

Olimpia Melinte, geloasă din fire? Cum se comportă partenerul ei când vede scenele intime din filme

„Era la începutul relației, când nu înțelegea exact cum e treaba cu actoria și accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă sau din filmele în care am jucat. 

ADVERTISEMENT

Dar, cu timpul, s-a adaptat cumva, a început să mă cunoască și pe mine mai bine, să aibă încredere, să aprecieze și să susțină ceea ce fac, așa că acum, după jumătate de viață împreună, gelozia nu ne mai dă târcoale. 

Cât despre mine… eu sunt mai mult ironică decât geloasă, mă amuză foarte tare toată treaba asta, pentru că știu că e mai mult un capriciu decât un sentiment real”, a declarat Olimpia Melinte despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață pentru revista VIVA!.

Mai mult decât atât, roșcata a declarat că soțul se uită în cel mai mic detaliu la filmele sale, dovadă că este cel mai dur critic pe care-l are. Bărbatul observă multe lucruri atunci când Olimpia Melinte joacă un rol, fapt care o menține cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback.

E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început”, a completat frumoasa roșcată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri