Cele mai citite

Încă un caz de dopaj la Jocurile Olimpice! Un hocheist sloven a fost suspendat provizoriu

Hocheistul sloven Ziga Jeglic a fost depistat pozitiv la Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang şi a fost suspendat provizoriu.
Autor: Vicentiu Dinescu | 20.02.2018 | 16:23
Încă un caz de dopaj la Jocurile Olimpice! Un hocheist sloven a fost suspendat provizoriu

Anunţul a fost făcut, marţi, de Tribunalul de Arbitraj Sportiv care se ocupă direct de cazurile de dopaj de la Olimpiada de iarnă 2018 de la Pyeongchang, având un sediu temporar în oraşul sud-coreean.

Ziga Jeglic, care joacă la formaţia slovacă Slovan Bratislava, a fost testat pozitiv cu fenoterol, un bronhodilatator. Hocheistul a fost suspendat provizoriu din toate competiţiile de la Olimpiada de iarnă 2018 şi în următoarele 24 de ore va părăsi satul olimpic de la Pyeongchang.

Jeglic a marca un gol la Olimpiada de iarnă 2018

Ziga Jeglic, în vârstă de 29 de ani, a marcat golul decisiv prin care Slovenia a învins reprezentativa Statelor Unite ale Americii, scor 3-2 în prelungiri, în Grupa B de la Olimpiada de iarnă 2018. Slovenia a rata calificarea în sferturi, fiind învinsă în play-off de Norvegia, scor 1-2 după prelungiri.

Hocheistul sloven este al treilea caz de dopaj de la Olimpiada de iarnă 2018. Primul sportiv prins dopat a fost patinatorul japonez Kei Saito, specialist în probele de short-track, iar al doilea a fost rusul Alexander Kruşelniţki, participant la curling.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!