Bucătarii lotului Norvegiei au primit 15.000 de ouă la Olimpiadă, după ce au comandat cu Google Translate

Claudia Mîţoi    Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
09/02/2018, 18:07
Bucătarii lotului Norvegiei au primit 15.000 de ouă la Olimpiadă, după ce au comandat cu Google Translate

Conform BBC, eroarea a apărut după ce norvegienii au făcut comanda pentru Olimpiada de iarnă 2018 de la Pyeongchang cu ajutorul Google Translate şi au greşit când au scris numărul în limba coreeană.

Unul dintre bucătari, Stale Johansen, a declarat că din fericire cele 13.500 de ouă care erau în plus au putut fi returnate. Diferenţa de scriere între 1.500 şi 15.000 în coreeană este destul de mică.

Norvegia este reprezentată de 109 sportivi la Olimpiada de iarnă 2018

“A fost un zero în plus la comandă – aşa că 1.500 a devenit 15.000. Nu a fost o mare problemă”, a declarat, joi, şeful delegaţiei Norvegiei, Tore Ovrebo. Norvegia este reprezentată la Pyeongchang de 109 sportivi.

Olimpiada de iarnă 2018 de la Pyeongchang a început, vineri, cu o ceremonie sub semnul păcii, marcată de momentul istoric al defilării sportivilor din Coreea de Nord şi Coreea de Sud sub drapelul unificării. Un moment savuros al spectacolului a fost defilarea tonganului Pita Taufatofua, care deşi este iarnă şi temperatura este foarte scăzută, s-a prezentat în arenă la fel ca la festivităţile de la JO de vară de la Rio, cu torsul gol.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația, ora 18:00, live video finala la CM 2018. Jucătorii au ieşit la încălzire!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.