Prima accidentare gravă la Pyeongchang! Katie Ormerod a fost deja operată

olimpiada de iarna 2018, pyeongchang, accidentare, katie ormerod

Britanica Katie Ormerod, principala favorită în concursul de snowboard, este primul sportiv care s-a accidentat grav la Olimpiada de iarnă din 2018 de la Pyeongchang.

Ormerod a suferit două accidentări în două zile în timpul antrenamentelor din staţiunea sud-coreeană şi a spus adio Olimpiadei de iarnă din 2018. Britanica în vârstă de 20 de ani era mare favorită în concursul de slopestyle.

”Visez de ani de zile să ajungă la Olimpiadă, dar ieri s-a întâmplat cel mai rău lucru. Mi-am rupt călcâiul în două locuri. Nu pot descrie în cuvinte ce simt acum. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi le urez mult noroc colegilor mei”, a scris sportiva pe contul de Twitter.

Ormerod a fost operată înainte de Olimpiada de iarnă 2018

În urmă cu două zile, Katie Ormerod şi-a rupt încheitura mâinii în timpul unui antrenament, dar a continuat pregătirea cu speranţa că va putea concura. Însă, ieri, britanica a căzut din nou în şedinţa de antrenament şi şi-a fracturat călcâiul.

Katie Ormerod a fost operată în această dimineaţă şi va rata Olimpiada de iarnă din 2018. După accidentarea lui Ormerod, Marea Britanie a rămas doar cu Aimee Fuller în concursul feminin de snowboard care se va desfăşura duminică.