Audi Schi

Încă o cursă de schi alpin a fost amânată! Slalomul uriaş feminin va avea loc joi

Cursa feminină de slalom uriaş de la Olimpiada de iarnă 2018 de la Pyeongchang a fost amânată pentru joi din cauza vântului puternic.
Autor: Vicentiu Dinescu | 12.02.2018 | 16:29
Încă o cursă de schi alpin a fost amânată! Slalomul uriaş feminin va avea loc joi

Organizatorii Olimpiadei de iarnă 2018 au luat decizia de a amâna cursa din cauza unor rafale de vânt violente care au avut loc luni la Pyeongchang şi care punea în pericol sportivele.

Prima manşă a slalomului uriaş va avea loc în noapte de miercuri spre joi, la ora 02:30 (ora României), iar cea de-a doua manşă va începe la ora 06:15, după ce se va încheia cursa de coborâre masculin, care va avea startul la ora 04:00.

Coborârea masculină de la Olimpiada de iarnă 2018 a fost şi ea amânată

Schioarea franceză Tessa Worley a declarat că este uimită de decizia luată de organizatorii Olimpiadei de iarnă 2018: ”Sunt puţin surprinsă că slalomul uriaş a fost amânat, ni s-a spus că se va ţine. Eram pregătită de cursă chiar şi cu vânt. Nu ştiu dacă este cea mai bună decizie, eu sunt gata să concurez în orice moment”.

Duminică trebuia să aibă loc prima cursă de schi alpin de la Olimpiada de iarnă 2018,proba masculină de coborâre. Oficialii au anunţat că proba va fi amânată pentru joi din cauza vântului puternic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!