Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Olimpiu Moruțan a ajuns în Germania cu restul colegilor. Cum a fost surprins „tricolorul” la sosirea în cantonament. Foto exclusiv

Olimpiu Moruțan a însoțit naționala României în Germania pentru EURO 2024. Cum a fost surprins internaționalul român la sosirea la Hotel Melchior Park.
Olimpiu Morutan a ajuns in Germania cu restul colegilor Cum a fost surprins tricolorul la sosirea in cantonament Foto exclusiv
Cum a fost surprins Olimpiu Moruțan la sosirea echipei naționale a României în Germania. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a luat hotărârea de a merge în Germania pentru a susține pe viu naționala României la EURO 2024. Unul dintre artizanii calificării la turneul final, Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav și ratează competiția, fiind nevoit să stea pe bară aproximativ o jumătate de an.

Olimpiu Moruțan a ajuns în Germania cu restul colegilor. Cum a fost surprins „tricolorul” la sosirea în cantonament

Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare teribilă la finalul lunii aprilie. Fostul fotbalist al lui Ankaragucu și-a rupt tendonul lui Ahile într-un meci cu Beșiktaș din semifinalele Cupei Turciei (0-0). Internaționalul român în vârstă de 25 de ani s-a operat chiar de ziua sa și va sta minimum 6 luni pe bară.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la FC Botoșani sau FCSB nu a putut sta departe de echipa națională. Mai întâi, fotbalistul care evoluează în extrema dreaptă le-a făcut, în cârje, o vizită colegilor la Mogoșoaia. Ulterior, Moruțan a rămas în cantonament și chiar s-a pregătit alături de restul coechipierilor în sala de forță.

Cireașa de pe tort a fost decizia lui Olimpiu Moruțan de a face deplasarea în Germania. Îmbrăcat elegant la fel ca restul jucătorilor, Olimpiu Moruțan a avut puterea să zâmbească. În continuare, internaționalul român are orteză la glezna piciorului drept.

ADVERTISEMENT
Cum a fost surprins Olimpiu Moruțan la sosirea echipei naționale a României în Germania. Foto: FANATIK.
Cum a fost surprins Olimpiu Moruțan la sosirea echipei naționale a României în Germania. Foto: FANATIK.

Nicolae Stanciu, gest incredibil pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a mers în Germania pentru a-i sprijini moral și pentru a fi alături de colegii de la echipa națională. Cotat la 3 milioane de euro, Moruțan a fost unul dintre jucătorii de bază ai naționalei României în preliminariile EURO 2024 și doar o astfel de accidentare l-ar fi făcut pe selecționerul Edi Iordănescu să nu-l ia în lotul pentru turneul final.

Căpitanul Nicolae Stanciu este autorul unui gest incredibil. Mijlocașul naționalei României și al lui Damac va evolua la turneul final din Germania cu numărul „21” pe tricou, numărul lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

“Pentru Oli, e unul dintre noi!”, a fost mesajul lui Nicolae Stanciu, care a mai jucat la națională cu numerele „10” și „23”. Ianis Hagi va deveni noul „decar” al naționalei României la EURO 2024.

Mihai Stoichiță, bulversat de accidentarea lui Moruțan: „E mare păcat”

Mihai Stoichiță a rămas plăcut surprins de decizia luată de Olimpiu Moruțan, de a merge în Germania alături de restul jucătorilor. Internaționalul român ar urma să revină pe teren la finalul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

”Era și Moruțan acolo, care face în fiecare zi antrenament pentru menținerea tonusului. El putea să spună că nu merge, dar am rămas impresionat. Am stat în fiecare seară de vorbă cu el, dar e mare păcat că nu poate să joace”, a spus Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT