Fotbal intern

Olimpiu Moruțan a dezvăluit în ce campionat vrea să plece de la FCSB: ”Îmi place foarte mult Spania”

18.11.2019 | 20:58
Olimpiu Morutan a dezvaluit in ce campionat vrea sa plece de la FCSB Imi place foarte mult Spania
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Olimpiu Moruțan a dezvăluit că atunci când va veni vremea să plece de la FCSB i-ar plăcea să ajungă în campionatul Spaniei. Internaționalul român de tineret a mai spus că înainte de a ajunge într-un fotbal mai avansat își dorește să ajungă să evolueze meci de meci la vicecampioana României.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a dezvăluit în ce campionat vrea să plece de la FCSB: ”Mă gândesc să joc în străinătate”

”Acum, contează să încep să joc meci de meci la FCSB. Și apoi, mă voi gândi la viitor. Normal, că mă gândesc să joc în străinătate, îmi place foarte mult Spania, dar dacă nu joci meci de meci e greu să te gândești la transfer”, a dezvăluit Olimpiu Moruțan în ce campionat și-ar dori să ajungă atunci când va pleca de la FCSB.

”După ce am marcat primul gol la Botoșani, a fost împotriva Viitorului, Gică Hagi mi-a spus să mă țin de treabă că voi ajunge un fotbalist mare. E o mândrie să auzi asemenea cuvinte din partea ‘Regelui’, te motivează și mai mult. M-am apucat de fotbal pentru că aveam un grup de prieteni cu care doar asta făceam, jucam fotbal toată ziua. Steaua – Arsenal e meciul care mi-a rămas în cap și mi-am propus să joc și eu pentru cele mai importante echipe din țară”, a mai spus Moruțan pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Becali i-a mărit salariul lui Moruțan în această toamnă

Olimpiu Moruțan, în vârstă de 20 de ani, este una dintre perlele lui Gigi Becali la FCSB și speră să obțină o sumă importantă din transferul mijlocașului. FANATIK a aflat că la începutul acestui an latifundiarul din Pipera a refuzat o ofertă de 3,4 milioane de euro de la campioana Ungariei, MOL Vidi. Contactat de FANATIK, finanțatorul FCSB a spus că pentru a-l lua pe Moruțan, maghiarii ar trebui să mai pună un zero la suma oferită.

Gigi Becali s-a declarat încântat de prestațiile din această toamnă avute de Olimpiu Moruțan și a decis să-i mărească salariu. Astfel, FANATIK a aflat că internaționalul de tineret a primit o mărire de 4.500 de euro și a ajuns să încaseze 14.000 de euro.

ADVERTISEMENT