Sport

Olimpiu Moruţan a driblat ca pe PlayStation! Faza care i-a uluit pe fanii lui Galatasaray. Video

Olimpiu Moruţan a fost titular Galatasaray - Konyaspor 1-0 şi a reuşit un dribling demn de FIFA 22.
17.10.2021 | 18:13
Olimpiu Morutan a driblat ca pe PlayStation Faza care ia uluit pe fanii lui Galatasaray Video
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău au început ca titulari meciul Galatasaray – Konyaspor 1-0, însă doar fostul jucător al Universităţii Craiova a rămas pe teren până la final. Chiar dacă a jucat 61 de minute, Moruţan a reuşit încă o fază care i-a extaziat pe fanii turci.

Olimpiu Moruţan, dribling de zile mari în Galatasaray – Konyaspor 1-0

În minutul 33 al meciului Galatasaray – Konyaspor, Olimpiu Moruţan a primit o minge în careul adversarilor şi a pornit o serie de driblinguri. Faza a fost intens comentată pe reţelele de socializare, unde fanii Cim Bom au fost extaziaţi de tehnica românului.

ADVERTISEMENT

“Asta vreau să văd de la jucătorii noştri”, “Am rămas fără cuvinte, aşa se driblează”, “Nota 10 pentru faza asta”, “Doar prin fault îl poţi opri” sau “Îmi era dor să văd un dribling spectaculos”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor lui Galatasaray.

“Moruţan a făcut o fentă în stânga, apoi în dreapta şi din nou în stânga. Sunt sigur că voi auzi aceste cuvinte tot sezonul”, a mai comentat un fan al formaţiei din Istanbul.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Galatasaray, nemulţumiţi că Fatih Terim îi dă puţine minute lui Moruţan

Fatih Terim a decis să-l scoată pe Olimpiu Moruţan de pe teren în minutul 61, iar decizia a fost intens contestată de fanii lui Galatasaray. Internaţionalul român a fost înlocuit cu Ryan Babel, iar schimbarea nu a produs vreo modificare importantă în jocul echipei.

“Doar pentru faze ca acel dribling ar trebui ca Moruţan să stea mai mult pe teren”, a fost primul reproş adus lui Fatih Terim.

ADVERTISEMENT

“De ce nu-ţi place Moruțan?”, “Babel în locul lui Moruţan, sigur e o glumă. Azi nu este 1 aprilie” sau “Ce mentalitate poţi să ai dacă îl scoţi pe Moruţan şi îl bagi pe Babel”, au mai comentat fanii lui Galatasaray.

Ce a spus Olimpiu Moruţan după Galatasaray – Konyaspor 1-0

La finalul meciului Galatasaray – Konyaspor 1-0, Olimpiu Moruţan a oferit o scurtă declaraţie pentru televiziunea care a transmis în direct partida.

ADVERTISEMENT

“Am câștigat cu 1-0. Puteam să jucăm mult mai bine, am avut ocazii multe în prima repriză. Puteam să câștigăm cu 2-0 sau 3-0. Sunt foarte fericit pentru victorie”, a spus Olimpiu Moruţan.

Pentru prestaţia din meciul Galatasaray – Konyaspor 1-0, Olimpiu Moruţan a fost notat cu 7,1 de aplicaţia FotMob. În cele 61 de minute, internaţionalul român a câştigat opt dueluri şi a reuşit patru driblinguri.

După victoria din meciul cu Konyaspor, Galatasaray a urcat pe locul 5, la egalitate de puncte cu Karagumuruk şi Beşiktaş, următoarea adversară a echipei lui Fatih Terim în campionat.

ADVERTISEMENT