Fotbal intern

Ce au vorbit la telefon Moruţan şi Gigi Becali!

Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, a discutat cu Olimpiu Moruţan la telefon în timpul negocierilor acestuia cu preşedintele roş-albaştrilor Valeriu Argăseală.
17.12.2017 | 11:48
Ce au vorbit la telefon Morutan si Gigi Becali

Olimpiu Moruţan s-a deplasat sâmbătă, în jurul orei 10:00, la sediul celor de la FCSB din Bucureşti unde a discutat cu Valeriu Argăseală termenii noului său contract cu echipa roş-albaştrilor. Dar faptul că nu a semnat încă cu gruparea vicecampionilor nu a fost o surpriză pentru Cornel Sfaiţer, preşedintele moldovenilor, cel care a asistat şi el la discuţiile cu reprezentanţii steliştilor.

Contactat de către FANATIK.RO, preşedintele moldovenilor, Cornel Şfaiţer a acceptat să ne vorbească despre modul în care au decurs negocierile lui Moruţan cu Steaua. “Negocierile au decurs foarte bine. Nu au fost probleme între jucător, impresar sau Valeriu Argăseală. Am asistat şi eu la discuţiile dintre Olimpiu şi Steaua pentru că m-a rugat băiatul să merg cu el şi cu impresarul său”, şi-a început discursul Sfaiţer.

“Olmpiu Moruţan a vorbit la telefon cu Gigi Becali”

În continuare, preşedintele lui FC Botoşani ne-a mărtursit că în timpul negocierilor cu Valeriu Argăseală, Gigi Becali a telefonat şi a vorbit şi el cu fotbalistul. “Ca să fiu sincer eu ştiam încă de vineri seara că Olimpiu nu o să semneze din prima cu Steaua. Mi-a spus că nu este nici o problemă, dar că vrea să îl aştepte pe tatăl său să vină din Germania şi să discute şi cu acesta

Lui Olimpiu I-a fost propus un contract pe cinci ani. Nu au fost probleme la bani. O să câştige mai mult ca la FC Botoşani, iar salariul său va creşte de la an la an. În timpul discuţiilor cu Valeriu Argăseală, Gigi Becali a sunat şi a vorbit la telefon cu Moruţan. I-a explicat că el o să joace la Botoşani până la vară, iar cînd o să vină din vara anului viitor la Steaua o să aibă şanse să joace. Olimpiu i-a explicat că nu sunt probleme, dar îl aşteaptă şi el pe tatăl său să vină din Germania.

 Miercuri sau joi eu sunt sigur îi va da un răspuns pozitiv lui Gigi Becali pentru că el este mulţumit cu tot ce i s-a propus. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii. Cei de la Steaua îl pot pune pe Olimpiu să efectueze  chiar şi vizita medicală dacă doresc, dar el este ok din toate punctele de vedere. Are vizita medicală făcută la noi”, a încheiat Sfaiţer.