Fotbal intern

Olimpiu Moruțan a renunțat la mașina ”de pește” de 100.000 de euro! Primele imagini cu bolidul care l-a enervat pe Gigi Becali

21.02.2020 | 12:40
Olimpiu Morutan a renuntat la masina de peste de 100000 de euro Primele imagini cu bolidul care la enervat pe Gigi Becali
Mijlocașul echipei FCSB, Olimpiu Moruțan, a fost criticat de Gigi Becali pentru că și-a cumpărat o mașină ”dee pește” în valoare de 100.000 de euro, iar FANATIK a aflat că jucătorul a decis să renunțe la automobil
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei FCSB, Olimpiu Moruțan, a fost criticat de Gigi Becali pentru că și-a cumpărat o mașină ”dee pește” în valoare de 100.000 de euro, iar FANATIK a aflat că jucătorul a decis să renunțe la automobil.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 3.95 este cota pentru „total goluri: 3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a renunțat la mașina ”de pește” de 100.000 de euro

După ce finanțatorul FCSB l-a făcut praf pentru că și-a achiziționat un automobil de 100.000 de euro, despre care a spus că este o mașină ”de pește”, FANATIK a aflat că Olimpiu Moruțan a decis să renunțe la vehicul.

Jucătorul pe care Gigi Becali este convins că va obține cei mai mulți bani la transferul în străinătate i-a dat mașina impresarului său, Florin Vulturar, iar FANATIK îți prezintă în premieră poze cu automobilul, un BMW Seria 8.

ADVERTISEMENT

Moruțan s-a apărat după atacul patronului

După meciul CFR Cluj – FCSB 1-0, Gigi Becali şi-a criticat mai mulţi jucători, însă cel mai şifonat a ieşit Olimpiu Moruţan. Patronul vicecampioanei României l-a acuzat că nu-i mai stă mintea la fotbal de când are o maşină scumpă, pe care a catalogat-o “de peşte”.

După meciul cu FC Voluntari, Olimpiu Moruţan a vorbit pentru prima dată despre criticile pe care Gigi Becali i le-a adus. Fotbalistul i-a transmis patronului FCSB că maşina pe care o are a primit-o cadou de la agentul lui şi că îşi doreşte să se remarce pe teren.

ADVERTISEMENT

Mutu l-a apărat pe Moruțan

Și Helmuth  Duckadam l-a atacat pe mijlocașul de la FCSB, despre care a spus că nu mai poate fi considerat un copil și l-a dat exemplu pe atacantul norvegian al formației Borussia Dortmund, Erling Haaland.

În schimb, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a luat apărarea lui Olimpiu Moruțan și a spus că fiecare face ce vrea cu banii. O reacție asemănătoare a avut și selecționerul naționalei de tineret Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Moruțan a fost dorit de campioana Ungariei

Olimpiu Moruțan a fost dorit în această iarnă de campioana Ungariei, MOL Vidi. FANATIK.RO a aflat că maghiarii vor să facă o ofertă de 3,4 milioane de euro, dar Gigi Becali le-a tăiat elanul când le-a transmis că nu se desparte de jucător pentru mai puțin de 30 de milioane de euro.

Partida FCSB – Chindia Târgoviște, din ultima etapă a sezonului regulat, se va disputa sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK.

ADVERTISEMENT