Fotbal intern

Moruţan a semnat cu FCSB. “Nu a fost nici o problemă!”

Olimpiu Moruţan a semnat un contract cu FCSB pentru o perioadă de cinci ani, dar va juca până la vară sub comanda lui Costel Enache la FC Botoşani2
21.12.2017 | 15:26

Telenovela transferului mijlocaşului Olimpiu Morutan la FCSB s-a încheiat. În această după amiază jucătorul lui Valeriu Iftime de la FC Botoşani a venit la Bucureşti şi a semnat în faţa impresarului său şi al preşedintelui roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală un contract pe cinci ani cu gruparea lui Gigi Becali. Dar cele două părţi erau înţelese încă de acum câteva zile aşa cum FANATIK.RO a anunţat. Vezi detalii

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Moruţan la FCSB şi a dezvăluit că deja i-a transmis lui Nicolae Dică pe ce post vrea să îl vadă în primul “11” de la vară pe fotbalistul moldovenilor: “Mie îmi place Moruţan să joace al doilea mijlocaş. I-am zis lui Dică, vreau o echipă care să joace 4-2-3-1, dar cu acel mijlocaş, unul dintre ei, marcator, mijlocaş ofensiv, optar, să fie între opt şi zece. Moruţan aleargă foarte mult şi îl văd acolo, mijlocaş central recuperator. Eu vreau să jucăm 4-1 şi cinci atacanţi“, a spus Becali.

“V-am spus de mult că nu sunt probleme!”

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a vorbit pentru FANATIK.RO despre transferul pe care roş-albaştrii l-au făcut joi dupa amiază. “V-am spus clar că impresarul lui Moruţan nu o să îi facă nici o problemă lui Olimpiu să se transfere la Steaua. Trebuai doar ca băiatul să mai discute şi el cu tată său înainte să semneze contractul.

Gigi Becali a procedat foarte bine că a decis să ni-l lase pe Moruţan la Botoşani până la vară, deoarece la noi el va juca sigur titular şi va avea posibilitatea să crească în valoare dacă evoluează meci de meci. La Steaua e clar că se va schimba situaţia, dar eu sunt sigur că el o să facă faţă, deoarece este un fotbalist de mare valoare”, a spus Iftime.

Ce a spus Moruţan după semnarea contractului!

Imediat după ce a ieşit din sediul clubului roş-albaştrilor, Olimpiu Moruşan a vorbit despre contractul pe care l-a semnat cu Steaua. “Pentru mine este un vis implinit, deoarece am ales cu sufletul. Am venit la Steaua sa muncesc si sa ajung titular. Nu imi este frica de concurenta si vreau in scurt timp sa prind si echipa nationala. Sa fie intr-un ceas bun! 

“Voi avea o clauză de 70 de milioane de euro. Ce mi-a oferit în plus FCSB faţă de Şahtior? De fapt, eu am ales cu sufletul Steaua. Consider că poate fi o rampă de lansare pentru viitor. Domnul Becali mi-a spus să îmi fac treaba bine la Botoşani, în următoarele şase luni. Apoi, mă aşteaptă la Bucureşti. Faptul că am semnat cu Steaua e un vis împlinit” a spus Moruţan.

2 goluri a marcat Moruţan pentru FC Botoşani în Liga 1 Betano