Sport

Olimpiu Moruțan, „briliantul” lui Galatasaray. Super gol în partida cu Gaziantep! Reacția lui Terim: „Va deveni mai bun!”. Video

Olimpiu Moruţan a înscris un euro-gol în partida dintre Galatasaray și Gaziantep FK, din campionatul Turciei. A fost a treia reușită a românului pentru echipa lui Fatih Terim.
31.10.2021 | 23:02
Olimpiu Morutan briliantul lui Galatasaray Super gol in partida cu Gaziantep Reactia lui Terim Va deveni mai bun Video
ADVERTISEMENT
31-10-2021
21:02

Cum a reacționat Fatih Terim la golul lui Olimpiu Moruțan

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Olimpiu Moruțan, după ce românul a reușit un super gol în partida cu Gaziantep.

„Moruțan este cel mai tânăr dintre ei. E puțin retras, însă are calități importante. Moruțan este un jucător extrem de talentat, are un picior stâng extrem de bun și inteligență de joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să facă asta, viitorul este bun”, a declarat Fatih Terim, după Galatasaray – Gaziantep 2-0.

Olimpiu Moruțan devine om de bază la Galatasaray. Cumpărat de gruparea „Cimbom” de la FCSB în schimbul a 3,5 milioane de euro, mijlocașul a ajuns deja la cota 3 în Turcia.

Super gol marcat de Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray

Ultima reușită a internaționalului român a fost una de senzație. Moruțan a marcat un euro gol în confruntarea dintre Galatasaray și Gaziantep.

ADVERTISEMENT

La oaspeți evoluează alți doi români, Alexandru Maxim și Alin Toșca.

În al treilea minut de prelungiri din prima repriză, Moruțan a trimis un șut cu stângul, din colțul careului, fără să îi dea vreo șansă goalkeeperului Guvenc. – VEZI VIDEO cu golul lui Olimpiu Moruțan.

Pentru Moruțan, acesta a fost al nouălea meci în Super Liga Turciei și, pe lângă cele trei goluri marcate, playmaker-ul român are la activ și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

În meciul de la Istanbul, toți românii implicați au fost titulari: Alex Cicâldău și Moruțan, la gazde, și Alin Toșca și Alex Maxim, la oaspeți.

Fotbaliștii lui Fatih Terim au fost însă în zi de grație și, după reușita lui Moruțan, în poarta lui Guvenc a mai picat un gol, de această dată din partea lui Akturkoglu.

ADVERTISEMENT

Galatasaray și-a luat astfel revanșa față de proprii fani, după ce în runda precedentă pierduse cu 1-2 derby-ul cu Beșiktaș.

Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Fatih Termi este pe locul 6 în Super Lig, cu 20 de puncte, la fel ca Beșiktaș și Konyaspor. Lider în Turcia e Trabzonspor, cu 27 de puncte.

ADVERTISEMENT

Pentru Galata, meciul cu Gaziantep a fost ultimul test înaintea partidei cu Lokomotiv Moscova, din Europa League. Partida e programată joi, 4 noiembrie, de la ora 19.45.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: