Fotbal intern

Olimpiu Moruțan conduce o mașină de 100.000 de euro. Ce autoturism avea Ilie Dumitrescu în tinerețe

06.02.2020 | 10:10
Olimpiu Morutan conduce o masina de 100000 de euro Ce autoturism avea Ilie Dumitrescu in tinerete
ADVERTISEMENT

”Mașina de 100.000 de euro a lui Olimpiu Moruțan”, un subiect aruncat în spațiul public de Gigi Becali după evoluția mai puțin reușită a jucătorul său din derby-ul cu CFR Cluj, continuă să producă valuri. Ilie Dumitrescu, membru marcant al ”Generației de Aur”, a dezvăluit ce mașină conducea el la vârsta apropiată jucătorului de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,82 este cota pentru ”1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan conduce o mașină de 100.000 de euro. Ce autoturism avea Ilie Dumitrescu la vârsta de 19 ani

Pe când avea 19 ani, Ilie Dumitrescu, actual analist TV și fost antrenor, se afla în lotul Stelei, club care îl împrumutase la FC Olt Scornicești pentru a acumula experiență.

”Mister” a povestit ce mașină deținea la 19 ani, în contextul în care Olimpiu Moruțan, spune Gigi Becali, și-ar fi cumpărat un bolid de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dumitrescu dezvăluie că nu și-a început ”cariera” de șofer la bordul unei mașini de lux, ba dimpotrivă. Cu toate acestea, fostul jucător de la Steaua, Tottenham, West Ham și Sevilla spune că nu-l consideră pe Moruțan un fotbalist care să-și fi pierdut capul.

”Eu, la 19 ani, am avut o Dacia break, pentru că era singura posibilitate în perioada aia. Apoi am avut un Mercedes, dar nu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Eu când vorbesc despre Moruțan vă spun că e singurul jucător din lot pe care-l văd că nu va ieși în decor. E un copil cuminte.

A făcut efortul ăsta financiar pentru că și-a dorit foarte mult mașina. Eu îl văd un tip foarte echilibrat”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Gigi Becali despre mașina lui Moruțan

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, l-a mitraliat pe tânărul Moruțan după eșecul celor de la FCSB din ”Gruia”.

I-am spus impresarului: “Îi cumperi maşină de 100.000 de euro?” Ce, e peşte? BMW Seria 8. Spune-i să mai stea o tură. Că acum va sta pe bancă. Să mai dea o tură cu maşina de 100.000 de euro. Mă implic eu de acum. Moruţan are maşină de peşte, atingea podeaua cu şoseaua”, a fost  reacția lui Gigi Becali după CFR – FCSB 1-0.

Moruțan, iertat de patron

Din informațiile FANATIK, Olimpiu Moruțan va începe din primul minut și restanța pe care FCSB o va disputa joi, 6 februarie, la Voluntari, contra ultimei clasate din Liga 1.

ADVERTISEMENT