Sport

Olimpiu Moruțan, criticat din nou de Gigi Becali: „Nu dă nimeni 3 milioane pe el. E mortăciune!”

Olimpiu Moruțan a fost criticat din nou de Gigi Becali.
17.08.2021 | 21:04
Olimpiu Morutan criticat din nou de Gigi Becali Nu da nimeni 3 milioane pe el E mortaciune
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, însă nu l-a uitat nici pe Olimpiu Moruțan, pe care încă este supărat după cele mai recente meciuri.

Gigi Becali l-a criticat și a amintit de faptul că a refuzat 8.000.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, iar acum nimeni nu îi mai oferă nici 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, criticat din nou de Gigi Becali

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Olimpiu Moruțan, despre care a spus că a fost „mortăciune” în ultimele meciuri ale echipei și că nimeni nu mai oferă nici măcar 3.000.000 de euro pe el, în condițiile în care nu demult, latifundiarul din Pipera a refuzat o ofertă bună, de 8.000.000 de euro pentru „Moru”.

„Numai banii, la mine e cu banii, deja încep să pierd bani, până acum nu era problemă, dacă eu din 10 milioane, cer 3 milioane pe Moruțan și nu mai dă nimeni, eu care am refuzat ofertă de 8 milioane…

ADVERTISEMENT

Dacă aveam un Edi Iordănescu, care să antreneze echipa, dacă Todoran antrena ca Edi nu aveam probleme, că nu ar fi contat dacă greșeam o schimbare, cum am făcut când l-am schimbat pe Olaru cu Moruțan, dar nu știam că Moruțan e atât de mortăciune… Acum a venit mătușa lui să stea cu el…”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Olimpiu Moruțan, desființat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid

Olimpiu Moruțan a fost desființat de Gigi Becali după înfrângerea FCSB-ului din derby-ul cu Rapid, scor 0-1, fiind extrem de nervos la adresa noii „perle” a echipei:

ADVERTISEMENT

L-am schimbat pe Olaru cu unul care nu mai este fotbalist (n.r. Olimpiu Moruțan). Am greșit, asta este. Coman iar nu știu ce-i cu el.

Trebuie să vorbim și despre arbitraj, nu poate să arbitreze băiatul ăsta. E la doi metri de Mamut și îi e frică să dea fault. Ai văzut la ce s-a ajuns, la bătăi”.

ADVERTISEMENT

„Anunțați-l pe Terim! Pe Moruțan îl vând cu trei milioane. Deci am vrut zece, acum vreau trei. Moruțan cel adevărat este ăsta. Mi-a zis că: «Bre, nea Gigi, să vezi ce fac, ce dreg». Dar aseară a fost un fel de punct și virgulă.

Eu sunt vinovatul. L-am schimbat pe Olaru pentru că a pierdut prea multe mingi și ăla. Noi n-avem nevoie să pasăm decisiv, noi trebuia doar să pasăm până îi obosim, pentru că, până la urmă, golul venea”, a declarat nervos patronul FCSB-ului după derby-ul cu Rapid.

  • 2.800.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,32 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT