Sport

Olimpiu Moruțan, în formă după golul fabulos marcat Universității Craiova. „Am jucat mai slab ca să plec mai ieftin!” Video

Olimpiu Moruțan a deschis scorul în meciul cap de afiș al etapei a doua, FCSB – U Craiova, cu o execuție fabuloasă din afara careului.
25.07.2021 | 23:58
Olimpiu Morutan in forma dupa golul fabulos marcat Universitatii Craiova Am jucat mai slab ca sa plec mai ieftin Video
ADVERTISEMENT
25-07-2021
21:10

Olimpiu Moruțan, în formă și după meciul cu Universitatea Craiova: „Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage”

Ovidiu Moruțan a avut o evoluție foarte bună contra Universității Craiova, în care a marcat un gol fabulos, și și-a păstrat forma bună la interviurile de după partidă.

„Un gol foarte frumos, nu? Știu ce pot, știu în fiecare zi ce fac la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat și azi am făcut un meci bun.

Și dacă nu venea golul, eu tot știam ce trebuie să fac, să dau totul pe tren. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă el așa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe și să fiu mai bun.

Nu știu nimic de vreo ofertă de la Galatasaray, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă. Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc. Important e că am câștigat, avem un moral foarte bun și trebuie să o ținem tot așa”, a spus Olimpiu Moruțan la flash-interviul de după partida cu Universitatea Craiova.

Olimpiu Moruțan a intrat în gura patronului Gigi Becali după evoluția din meciul de la Botoșani, 0-0, din prima etapă.

Aspru criticat de finanțator, internaționalul român a replicat așa cum știe el mai bine, cu o super execuție din afara careului, prin care a deschis scorul în confruntarea cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

Execuție magnifică, din afara careului

În minutul 7 al partidei de pe Arena Națională, FCSB a obținut o aruncare de la margine, Cordea să grăbit să repună mingea în joc și i-a trimis-o lui Moruțan.

”Piticul” din linia mediană a roș-albaștrilor a preluat, a pătruns trei metri în interior, a privit spre poarta adversă și l-a executat cu sânge rece pe Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Mingea a căpătat o traiectorie de trasor și a căzut în vinclul porții italianului dintre buturile oltenilor. Imediat după înscrierea golului, Olimpiu Moruțan s-a îndrepta înspre tribuna oficială făcând semne prin care îndemna la calm.

Cel mai probabil gesturile fotbalistului erau adresate lui Gigi Becali, care pare să-și fi pierdut răbdarea cu mijlocașul pe care speră să obțină cel puțin 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a certat pe Olimpiu Moruțan

Gigi Becali l-a certat pe Olimpiu Moruțan după meciul dintre FCSB și FC Botoșani, din prima etapă a noului sezon. Finanțatorul roș-albaștrilor i-a reproșat internaționalului faptul că este individualist și că nu joacă pentru echipă.

Patronul vicecampioanei României a susținut că, în acest moment, la cum a jucat în meciul din nordul Moldovei, jucătorul său nu valorează nici 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Moruțan a început el să dribleze, acum că l-am certat sper că s-a învățat minte. Ce să cauţi la FCSB dacă joci aşa? La ce a jucat aseară (în meciul cu FC Botoșani – n.r.) nu face nici 200.000 de euro. Mă așteptam să fac mulţi bani cu el, 20.000.000 de euro”, spunea Gigi Becali, după semieșecul celor de la FCSB la Botoșani.

Olimpiu Moruţan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, după ce a fost achiziţionat de la FC Botoşani, iar moldovenii s-au ales cu 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv.

Fotbalistul de 22 de ani are 102 meciuri pentru vicecampioana României, reuşind să înscrie 14 goluri (incluzând aici și reușita din meciul cu U Craiova) şi să ofere 30 de pase decisive.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT