Sport

Olimpiu Moruțan, două pase de gol la primul meci în Serie B pentru Pisa. Cum s-au descurcat ceilalți români

Internaționalul Olimpiu Moruțan, împrumutat de Galatasaray la Pisa, a început bine noul sezon de Serie B. Mijlocașul a oferit două pase de gol în eșecul 3-4 cu Cittadella.
14.08.2022 | 14:57
Olimpiu Morutan doua pase de gol la primul meci in Serie B pentru Pisa Cum sau descurcat ceilalti romani
Olimpiu Moruțan a dat două pase de gol pentru Pisa în prima etapă a noului sezon în Serie B. Sursa foto: Profimeda/Digisport
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a fost împrumutat la începutul acestei luni de Galatasaray, la Pisa, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Românul a avut un debut promițător la noua echipă, în Serie B. Deși nu a putut evita înfrângerea de la Cittadella, prestația mijlocașului a fost una foarte bună.

Olimpiu Moruțan a schimbat jocul echipei Pisa, susțin jurnaliștii italieni

Olimpiu Moruțan a fost unul dintre transferurile de viitor ale grupării Galatasaray Istanbul, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar evoluțiile internaționalului român au fost sub așteptări.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a avut în început foarte bun de campionat, în precedentul sezon, dar a pierdut încet, încet contactul cu prima echipă, în ultimele luni fiind o prezență constantă în tribune.

Pentru a-i da șansa să-și relanseze cariera, oficialii Cim-Bom au decis să-l împrumute pe fotbalistul de 23 de ani. Astfel, după mai multe încercări de a-i găsi o echipă în Turcia, fotbalistul a fost redirecționat în Italia, la Pisa.

ADVERTISEMENT

Moruțan este una dintre vedetele echipei care aspiră la promovarea în Serie A și și-a etalat calitățile încă de la primul meci al noului campionat. Deși a început pe bancă partida de la Cittadella, românul a intrat pe teren în minutul 67 și a schimbat în bine jocul Pisei.

”A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au titrat jurnaliștii de la Tuttomercatoweb, care l-au notat cu 6,5.

ADVERTISEMENT

Marius Marin a dezamăgit, Adrian Rus nu a fost nici rezervă

Alături de Olimpiu Moruțan și Adrian Rus au ajuns în această vară la Pisa, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Apărătorul echipei naționale nu a fost convocat pentru meciul de la Cittadella, în schimb a evoluat din primul minut Marius Marin.

Închizătorul echipei naționale nu s-a remarcat în primul meci al noului campionat, presa din peninsulă notând că jocul lui a fost una mai mult decât modestă.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost lucid, a făcut prea multe erori”, notează sursa citată, care i-a acordat doar nota 5 pentru evoluția din runda inaugurală în Serie B.

ADVERTISEMENT