Vine Moruţan la Steaua? "Am fost sunat de Gigi!"

Olimpiu Morutan, FCSB, Gigi Becali, Valeriu Iftime, Liga 1 Betano

Gigi Becali şi Valeriu Iftime au reluat discuţiile pentru transferul lui Moruţan la Steaua, iar cei doi patroni deja convenit în ce termeni afacerea dintre cele două tabere se va derula.

Telenovela transferului mijlocaşului Olimpiu Moruţan la Steaua s-a reluat după ce patronul clubului FC Botoşani, Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în cursul zilei de luni Gigi Becali i-a telefonat pentru a discuta cu el despre transferul internaţionalului UNDRER 19 sub comanda lui Nicolae Dică, Aflat în Argentina, unde participă la un congres patronul celor de la FC Botoşani ne-a mărturisit cum a decurs  convorbirea cu latifundiarul din Pipera.

"Am fost sunat luni de Gigi Becali pentru a discuta despre Moruţan. M-a întrebat care este cu exactitate situaţia jucătorului meu. I-am spus că la această oră nu mai am nici o ofertă concretă pentru Moruţan, deoarece varianta din Rusia a picat. I-am spus că aşa în general destulă lume s-a interesat in ultimul timp de el, mai ales că băiatul a jucat bine şi la turnerul din Grecia la naţionala U 19, dar ceva concret nu am", şi-a început discursul Iftime.

"Olimpiu Moruţan face faţă la Steaua!"

În continuare, Valeriu Iftime ne-a dezvăluit şi ce a convenit cu Gigi Becali în legătură cu situaţia lui Olimpiu Moruţan. "Însă l-am rugat pe Gigi Becali să mai aibă un pic de răbdare, deoarece eu acum mă aflu în Argentina la un congres, iar în ţară o să vin pe data de 24 noiembrie. I-am spus că prefer să negociez cu dânsul în România, nu prin intermediul telefonului. Eu sunt sigur că de această dată ne vom înţelege.

Moruţan este un fotbalist care poate să facă faţă la Steaua chiar dacă la această oră Dică are la echipă de la mijlocul terenuloui în sus aproape cei mai buni fotbalişti din România. Însă sunt sigur că Moruţan este un jucător la fel de valoros ca fotbaliştii respectivi. Este ambiţios şi este un mijlocaş pe stilul Stelei. Am înţeles de la oamenii mei că în Grecia el a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei României U 19", a încheiat Iftime.