Fotbal intern

Olimpiu Moruțan, lăudat pentru prestațiile de la FCSB: ”E pui de lider”

08.03.2021 | 10:17
Olimpiu Morutan laudat pentru prestatiile de la FCSB E pui de lider
ADVERTISEMENT

Evoluțiile din ultima perioadă de la FCSB ale lui Olimpiu Moruțan l-au încântat pe fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău care l-a lăudat pentru creșterea de formă arătată.

Cu toate acestea, Sabău nu crede că vedeta lui Gigi Becali poate să facă deocamdată pasul la echipa națională de seniori a României și îi reproșează faptul că nu face și faza defensivă.

ADVERTISEMENT

Fost coechipier cu Moruțan, mijlocașul formației FC Botoșani, Mihai Roman, a dezvăluit pentru FANATIK, că jucătorul roș-albaștrilor poate ajunge cât de curând într-un campionat puternic.

Laude pentru noul lider de la FCSB, Olimpiu Moruțan

”Moruțan a crescut foarte mult, evoluţie, atitudine, randament. E un pui de lider, dar îi mai trebuie ceva, să mai crească. E schimbat ca atitudine şi mă bucur pentru el, pentru că am avut mereu încredere în el”, l-a lăudat Ioan Ovidiu Sabău pe Olimpiu Moruțan pentru ultimele evoluții la FCSB.

ADVERTISEMENT

”El trebuie să se adapteze puţin, să facă ambele faze, să fie mai implicat mental, să vrea mai mult să câştige echipa, nu să iasă el în evidenţă. Dar e schimbat în bine Moruţan. În momentul acesta nu cred însă că e pentru prima reprezentativă”, a declarat fostul internațional la Look Sport.

La rândul său, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin a României, Mirel Albon, consideră că Moruțan este în acest moment mult mai util la formația U21 decât la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

”E un jucător foarte important pentru FCSB, dar nu cred că poate să joace acum pentru naţionala mare, cred că e mai important pentru naţionala U21. Eu îl văd mult mai ok acolo, la tineret”, a spus Albon.

Olimpiu Moruțan traversează un sezon foarte reușit și a devenit din nou atractiv pentru cluburile din străinătate. Gigi Becali a primit la începutul anului o ofertă importantă pentru jucătorul său din zona Golfului, așa cum FANATIK a dezvăluit, dar a refuzat-o.

ADVERTISEMENT

În plus, presa din Turcia a anunțat că Moruțan este urmărit îndeaproape de antrenorul formației Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, care ar vrea să-l aducă în Turcia din vară. Impresarul Giovani Becali a confirmat interesul, dar a dezvăluit că elanul turcilor s-a tăiat foarte repede, atunci când au aflat care sunt pretențiile financiare ale lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 1,20 este cota pentru “x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT