Fotbal international

Olimpiu Moruțan, menajat de Mirel Rădoi la meciul naționalei U21. Mijlocașul FCSB va fi apt pentru meciul cu Chindia. EXCLUSIV

14.10.2019 | 22:11
Olimpiu Morutan menajat de Mirel Radoi la meciul nationalei U21 Mijlocasul FCSB va fi apt pentru meciul cu Chindia EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Titular în victoria cu Ucraina de la Ploiești, Olimpiu Moruțan a ratat meciul României cu Irlanda de Nord, din cadrul grupei a 8-a de calificare la EURO 2021. FANATIK a aflat că mijlocașul celor de la FCSB este menajat de Mirel Rădoi, de teama unei recidive a unei accidentării din trecut.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,36 este cota pentru “gazdele înscriu” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Moruțan, menajat de Mirel Rădoi la meciul naționalei U21. Mijlocașul FCSB va fi apt pentru meciul cu Chindia

La antrenamentul de duminică, Olimpiu Moruțan a simțit o durere la glezna la care a mai suferit accidentări în trecut, iar selecționerul naționalei Under 21, Mirel Rădoi, a decis să nu riște o recidivă și l-a menajat pe jucătorul celor de la FCSB pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2021.

Olimpiu Moruțan va fi apt pentru meciul din Casa Pariurilor pe care FCSB îl va disputa în runda a 13-a, ultima a turului din sezonul regulat, la Ploiești, cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT
  • 3 meciuri și un gol are Olimpiu Moruțan pentru FCSB în sezonul 2019-2020 din Casa Pariurilor Liga 1
Moruțan, menajat de Mirel Rădoi la meciul naționalei U21. Mijlocașul FCSB va fi apt pentru meciul cu Chindia
Moruțan, menajat de Mirel Rădoi la meciul naționalei U21. Mijlocașul FCSB va fi apt pentru meciul cu Chindia. Sursa foto: sportpictures.eu

Olimpiu Moruțan, revenit în septembrie după o accidentare

Pe 15 septembrie, în derby-ul din Bănie dintre Universitatea Craiova și FCSB, Moruțan revenea pe teren după o pauză de 119 zile. La victoria FCSB-ului cu 1-0, Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren de Bogdan Vintilă în minutul 72 al partidei. Mijlocașul a intrat în locul veteranului Adi Popa. Moruțan nu mai evoluase în Casa Pariurilor Liga 1 de pe 15 mai 2019. Atunci, jucătorul adus de FCSB de la FC Botoșani a prins ultimele 27 de minute ale meciului cu CFR Cluj, câștigat de vicecampioană cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Cotat la 900,000 de Euro de site-ul Transfermarkt, Moruțan a bifat 34 de partide la FCSB în sezonul trecut și a marcat 3 goluri. Jucătorul de 20 de ani stă mult mai bine la capitolul pase de gol. A reușit nouă în toate competițiile: Casa Pariurilor Liga 1, Europa League (preliminarii) și Cupa României.