Fotbal intern

Olimpiu Moruțan nu a venit singur la FCSB. Ea face… legea!

01.07.2018 | 12:20
Olimpiu Moruțan se poate lîuda nu numai cu transferul la FCSB, dar și cu o iubită foarte frumoasă

Olimpiu Moruţan abia a împlinit 19 ani, dar o duce bine atât pe plan profesionat, cât şi sentimental. Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoşani aproximativ 700.000 de euro + procente dintr-un viitor transfer şi bonusuri în funcţie de performanţe (calificarea în Champions League sau convocările la echipa naţională a României)

Transferul la vicecampioana României, pentru care a jucat deja în primul meci de pregătire din cadrul cantonamentului de la Brașov, l-au făcut pe Olimpiu Moruţan să devină o „pradă” mai mult decât tentantă pentru tinerele domnișoare din spațiul carpato-danubiano-pontic. Numai că…

…Olimpiu Moruțan este îndrăgostit. De o brunetă mai mare decât el. Ea face… „legea”!

Olimpiu Moruţan a profitat din plin de reclama pe care i-a făcut-o Gigi Becali în momentul în care l-a transferat la FCSB (are o clauză de reziliere de „numai” 70 de milioane de euro) și a cucerit o frumoasă brunetă care e mai… mare decât el! Pe iubita mijlocaşului care va evolua din sezonul următor sub comanda lui Nicolae Dică o cheamă Paula Olah, este originară din Cluj şi urmează cursurile de la Facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca. Și, poate cel mai important, măcar la prima vedere, are un… corp de zeiţă! Mai multe poze cu frumoasa Paula puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus!

Paula Olah, iubita lui Olimpiu Moruțan, este o „apariție” care atrage privirile pe orice plajă din lume
Olimpiu Moruțan poate spune cu mâna pe inimă că Paula este o „apariție” care atrage privirile pe orice plajă din lume
  • Citește și dezvăluirile lui Mitică fost la Ligă: „Dragomir, culise incredibile. «Borcea a ameninţat că se aruncă de la etaj!»”
  • Citește și crucește-te: „Explicație halucinantă a unui politician rus despre eliminarea Germaniei. «De aceea au pierdut!»”
  • Citește și povestea cutremurătoare a lui „Adnan Januzaj, belgianul cu bunici turci și părinți albanezi care a învins Anglia”

Planuri mari de viitor pentru Olimpiu Moruțan și iubita sa

Iubita lui Olimpiu Moruţan nu este model şi este la prima realţie cu un fotbalist, dar cu siguranţă va ajunge în centrul atenţiei în momentul în care va apărea la braţul „proaspătului” – la propriu și la figurat! – fotbalist al FCSB-ului în Capitală, iar şansele ca tânăra brunetă să se mute alături de alesul ei în Bucureşti sunt mari, deoarece cei doi tineri îndrăgostiţi sunt de nedespărţit de când au decis să-şi oficializeze relaţia.

Iubita lui Olimpiu Moruțan face legea la propriu: este studentă la Facultatea de Drept UBB din Cluj
Iubita lui Olimpiu Moruțan face legea la propriu: este studentă la Facultatea de Drept UBB din Cluj

L-a „distrus” Paula Olah pe Olimpiu Moruţan?!

Relaţia dintre Olimpiu Moruţan şi Paula Olah nu a scăpat fără să fie aspru criticată de patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime şi cel al FCSB-ului, Gigi Becali… pardon, fostul patron… pentru cine e disupus să creadă… După ce Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru Moruţan, internaţionalul român U19 nu a mai dat randamentul aşteptat. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dat vina pe tânăra brunetă pentru modul în care Moruţan s-a prezentat la meciurile lui FC Botoşani. „Are 18 ani, are maşină frumoasă şi o gagică pe măsură şi crede că este buricul pământului. În condiţiile astea cam uiţi că eşti fotbalist”.

Paula, iubita lui Oli, poate suci mințile oricărui bărbat cu ochii săi minunați
Olimpiu Moruțan are la cine să viseze chiar și în timpul meciurilor în care gândul ar trebui să-i fie doar la adversar…

Olimpiu a fost „înfierat” și de Gigi Becali: „Are dreptate Iftime. Moruţan să-şi facă freza, pe el nu-l mai interesează nimic. Nu mai dă nimic echipei care l-a lansat în fotbal, care l-a făcut să ajungă la Steaua.”. Olimpiu Moruțan a lăsat, însă, în urmă perioada mai puțin fastă din returul sezonului trecut și criticile, asigurându-l pe Nicolae Dică, noul său antrenor, că a venit la FCSB cu gândul să tragă tare pentru a-și câștiga cât mai repede un post de titular.

Olimpiu Moruțan are un salariu „motivant” încă din primul an de contract cu FCSB

Olimpiu Moruţan a ajuns la FC Botoşani în vara anului 2016, de  la Universitatea Cluj, liber de contract. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru transferul său la FCSB, iar mijlocaşul în vârstă de 19 ani va încasa în primul an la vicecampioana României un salariu lunar de 9.000 de euro. În sezonul 2017-2018, Olimpiu Moruțan a jucat în 36 de meciuri, a înscris 2 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

„Paula este prietena lui Oli de mult timp, o fată dintr-o familie foarte bună, studentă la drept, foarte apropiaţi ca vârstă şi ştiu sigur, am văzut, mi-a spus și el, dar nu numai el, că îl încurajează, îl sprijină, îl motivează foarte mult” – Florin Vulturar (impresarul lui Olimpiu Moruţan)

900.000 de euro este cota lui Olimpiu Moruţan, conform transfermarkt.com

700.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer a dat Gigi Becali pe Olimpiu Moruțan lui Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani

9.000 de euro va fi salariu lunar al lui Olimpiu Moruțan în primul dintre cei 5 ani prevăzuți în contractul pe care l-a semnat cu FCSB