Sport

Olimpiu Moruțan a ieșit la rampă în „derby-ul urii”. Pasă de geniu a românului în Galatasaray – Fenerbahce. Video

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au început ca titulari derby-ul dintre Galatasaray și Fenerbahce. Gazdele au deschis scorul după o pasă de senzație a fostului jucător de la FCSB.
21.11.2021 | 18:52
Olimpiu Morutan a iesit la rampa in derbyul urii Pasa de geniu a romanului in Galatasaray  Fenerbahce Video
ADVERTISEMENT

Fatih Terim i-a trimis pe teren încă din primul „11” pe Alexandru Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan. Fostul jucător de la FCSB a bifat astfel a 12-a prezență în Super Lig și a noua ca titular.

Moruțan a avut nevoie de doar un sfert de oră pentru a își pune în valoare calitățile în derby-ul cu Fenerbahce, intitulat „derby-ul urii”.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Fatih Terim a plecat excelent pe contraatac, mingea a ajuns la mijlocașul român, care l-a servit excelent pe Kerem Akturkoglu.

Olimpiu Moruțan, pasă de gol în Galatasaray – Fenerbahce

Atacantul în vârstă de 23 de ani al vicecampioanei Turciei a deschis scorul cu al treilea său gol din acest sezon de Super Lig. În schimb, Olimpiu Moruțan continuă forma bună de când s-a transferat la Galata, el ajungând la cota 3 în ceea ce privește assist-urile, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru Galatasaray, avantajul nu a durat decât 15 minute. Marea rivală a gazdelor a reușit să restabilească egalitatea prin Mesut Ozil.

Atmosfera a fost una încinsă, atât în tribune, cât și pe teren, ca la fiecare derby dintre Galata și Fener. În minutul 33, meciul a fost întrerupt din cauza unui mic conflict între fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Scandalul a fost iscat de Mesut Ozil, care a venit să îi arate centralului o brichetă aruncată din tribune. – VEZI VIDEO

Ambele echipe aveau nevoie disperată de victorie înainte de startul partidei, având în vedere situația declicată din clasament, total necaracteristică celor două mari forțe din Turcia.

ADVERTISEMENT

Înaintea etapei a 13-a din Super Lig, Galatasaray era doar pe locul 7, cu 21 de puncte, în timp ce Fenerbahce ocupa poziția a noua, cu 20 de puncte. Lider în clasament e Trabzonspor, cu 30 de puncte.

Prime uriașe pentru Moruțan și Cicâldău

Miza celor trei puncte nu este singura în „derby-ul urii” pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Conducerea Galatei a promis prime uriașe pentru o eventuală victorie în fața marii rivale.

Pentru o victorie cu Fenerbahce, care ar însemna că Galatasaray ar mări diferența la 4 puncte, bașkanul „roș-galbenilor” le-a promis jucătorilor nu mai puțin de 350.000 de euro, ceea ce ar însemna aproximativ 20.000 de euro pentru fiecare fotbalist din lot.

ADVERTISEMENT
Tags: