ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Olimpiu Moruțan, pe lista a două cluburi din Bundesliga! Anunțul făcut de Sky Germania

Autor: Andrei Șchiopu | 01.04.2021 | 20:22
Olimpiu Moruțan, pe lista a două cluburi din Bundesliga! Anunțul făcut de Sky Germania
Olimpiu Moruțan, pe lista a două cluburi din Bundesliga! Anunțul făcut de Sky Germania. Sursă foto: sportpictures.eu

Olimpiu Moruțan nu a impresionat la Campionatul European de Tineret din Ungaria, însă puștiul FCSB-ului se află pe lista a două cluburi din Bundesliga, după cum susține Sky Germania.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan are un sezon bun la FCSB, fiind unul dintre cei mai buni pasatori decisiv din formația lui Toni Petrea și a reușit să marcheze mai des decât în sezoanele anterioare.

Mijlocașul FCSB-ului și naționalei U21 are deja un preț setat de Gigi Becali, care nu vrea să audă de nicio ofertă sub suma de 20.000.000 de euro pentru Moruțan.

Olimpiu Moruțan, pe lista a două cluburi din Bundesliga

Olimpiu Moruțan a impresionat în actualul sezon din Liga 1 pentru FCSB, motiv pentru care se află pe lista lui Hoffenheim și Bayer Leverkusen, două cluburi putrnice din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

În iarnă, Gigi Becali a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, venită din Emiratele Arabe Unite, de la Al Jazira.

Olimpiu Moruțan este de departe la cel mai bun sezon din carieră, acesta reușind să înscrie 6 goluri pentru FCSB și să ofere 12 pase decisive, el marcând chiar și în ultima partida, duelul cu CFR Cluj, 3-0.

Moruțan, pus la zid după meciurile României U21

Vivi Răchită a comentat prestațiile elevilor lui Adrian Mutu la Campionatul European de Tineret, acolo unde România U21 a reușit să nu piardă niciun meci, însă a fost eliminată din cauza golaverajului mai slab față de Germania și Olanda.

ADVERTISEMENT

„Moruțan e lider sau liber? A fost mai mult liber… Nu are cum să fie niciodată liderul vestiarului. Un lider nu este impus, ci este ales. Se caută singur. Moruțan, chiar dacă a avut numărul 10, nu se poate impune niciodată ca lider la lotul național.

Gigi Becali încearcă să îi construiască lui Moruțan o cotă cât mai mare mare. Pentru el FCSB e o afacere, nu-l interesează partea sportivă. Din păcate pentru el, scouterii adevărați și cluburile care dau bani mulți controlează jucătorii de la partea sportivă până la profilul psihologic”, a spus Vivi Răchită pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!