Sport

Olimpiu Moruțan, la Galatasaray! Întâlnire cu Alex Cicâldău la antrenament! Fanatik a dezvăluit transferul în premieră! Video. Update exclusiv

Olimpiu Moruţan a plecat de la FCSB. Gigi Becali s-a înţeles cu Galatasaray pentru transferul mijlocaşului, care a semnat un contract pe cinci ani cu turcii.
25.08.2021 | 22:36
Olimpiu Morutan la Galatasaray Intalnire cu Alex Cicaldau la antrenament Fanatik a dezvaluit transferul in premiera Video Update exclusiv
Olimpiu Moruțan, la Galatasaray! Mijlocaşul a fost prezentat oficial! Fanatik a dezvăluit transferul în premieră! Video. Update exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
25-08-2021
19:37

Moruțan și Cicâldău, băgați în ședință de Terim

La scurt timp după ce a semnat contractul cu Galatasaray, Olimpiu Moruțan a mers la baza de pregătire a turcilor și s-a întâlnit cu celălalt român din lot, Alexandru Cicâldău.

Cei doi s-au îmbrățișat și au avut o scurtă discuție înainte ca jucătorul adus de la FCSB să efectueze un antrenament ușor. Moruțan și Cicâldău au fost băgați în ședință de antrenorul Fatih Terim, care a ținut să aibă o scurtă discuție cu cei doi mijlocași.

25-08-2021
18:53

Galata, videoclip special la prezentarea lui Moruțan

Galatasaray Istanbul l-a prezentat pe Olimpiu Moruțan printr-un videoclip deosebit în care apar imagini de pe vremea când acesta era doar un puști, dar și cadre cu Gică Hagi și Gică Popescu în tricoul formației turce.

Pe fundal, Olimpiu Moruțan vorbește despre mutarea sa la Galatasaray și transmite un mesaj pentru suporteri: ”În anul în care am fost născut, legendele fotbalului țării mele făceau istorie în altă țară. Mi-am petrecut copilăria ascultând poveștile lor.

Apoi, într-o zi, echipa a venit în orașul în care locuiam și, în altă zi… (n.r. insert cu anunțul interesului Galatei). Și acum sunt aici, în Istanbul, să lupt pentru acest club magnific și voi, suporterii lui Galatasaray, sunteți gata?”

25-08-2021
14:43

Olimpiu Moruțan, prezentat oficial la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a fost prezentat la Galatasaray, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK, încă de luni, 23 august, fiind astfel confirmat de gruparea „Cim Bom”. Mijlocașul pe care s-au plătit 5,7 milioane de euro a oferit și primele declarații după ce s-a fotografiat în echipamentul turcilor, pentru care va juca până în 2026.

„Mulțumesc frumos pentru primire. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din Turcia. Știu ce jucători mari au jucat, aici, la Galatasaray. Știu ce am de făcut și la ce nivel foarte ridicat trebuie să fiu aici. Sper ca suporterii să mă primească foarte bine și sper să nu-i dezamăgesc. Nu am cuvinte să descriu atmosfera fantastică pe care o fac și abia aștept să joc cu 50 de mii de suporteri în tribune”, a declarat Moruțan.

25-08-2021
12:45

Giovani Becali: "Moruţan a semnat cu Galatasaray!"

Giovani Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan a semnat cu Galatasaray: “S-a semnat! Cam în 3-4 ore va fi oficial. Dar jucătorul a semnat, urmează să intre în sistem contractul jucătorului şi se va da certificatul de transfer. Totul a fost pus la punct. O să vorbiţi cu domnul Vulturar şi o să vă spună el cum a fost primit aici.

Dacă a văzut în viaţa lui aşa primire. Nici cele mai mari cluburi nu am văzut aşa primire. Nici la Barcelona! Pe amândoi i-a luat pe răspunderea mea. Eu cred în aceşti doi copii. Dacă ăștia doi nu funcționează nu mai calcă picior de român aici. A semnat pe 5 ani. Are clauză de 25 de milioane de euro

Preşedintele a spus că nu mai calcă picior de român aici dacă cei doi dau rateuri. Dar ce să facem? Mi-am asumat răspunderea şi am încredere că vor confirma”, a spus Becali la Digisport

25-08-2021
08:59

Olimpiu Moruţan a trecut vizita medicală

Olimpiu Moruţan a efectuat vizita medicală la Galatasaray şi a trecut cu brio testele, conform ajansspor.com. Mijlocaşul de 22 de ani a ajuns în jurul orei 9:00 la clinica “Liv Hospital Vadistanbul” şi va semna contractul cu formaţia turcă.

24-08-2021
15:53

Giovani Becali, anunț de ultim moment: cluburile s-au înțeles

Giovani Becali, agentul care intermediază transferurile jucătorilor români la Galatasaray, având o relație foarte bună cu președintele Burak Elmas, a anunțat pentru FANATIK stadiul transferului lui Olimpiu Moruțan. „FCSB și Galatasaray s-au înțeles. Plecăm în această seară cu Turkish la Istanbul, iar mâine (n.r. – miercuri, 25 august) după vizita medicală Moruțan va semna cu Galatasaray. Cifrele transferului sunt cele pe care vi le-a spus Gigi Becali în FANATIK”, a declarat Giovani Becali în exclusivitate pentru site-ul nostru.

24-08-2021
09:31

Olimpiu Moruţan pleacă marţi în Turcia

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Olimpiu Moruţan se transferă de la FCSB la Galatasaray, iar jucătorul va ajunge marţi în Turcia. 

“Au trimis un negociator. S-au întrerupt transferul azi-noapte că ei credeau că e 5 milioane, nu 5,7. Au revenit dimineață și ne-am înțeles la 5,7. Bonus de 1,5 milioane dacă se califică în CL și 500.000 dacă joacă 10 meicuri în 5 ani și 500.000 dacă ajung anul ăsta în grupele EL. Așa am ajuns la 5,7 milioane. El o să plece, de aia nici nu a mai stat băiatul aseară la meci. Ei au cerut să nu joace aseară. Pleacă azi spre Turcia”, a declarat Gigi Becali la emisiunea “Ora exactă în sport” de la PRO X.

FCSB dă o nouă lovitură. FANATIK a aflat că Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro. Gigi Becali a acceptat suma turcilor şi a confirmat pentru publicaţia noastră transferul.

Olimpiu Moruţan pleacă de la FCSB la Galatasaray: “Suma e de 5,7 milioane de euro”

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a spus că va încasa 4,2 milioane de euro pentru Moruţan, plus 1,5 milioane de euro dacă echipa turcă se va califica în grupele Europa League:

ADVERTISEMENT

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. 

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Moruţan la Galatasaray, o adevărată telenovelă: “Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat”

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a fost o adevărată telenovelă. Gigi Becali a cerut iniţial 10 milioane de euro pentru mijlocaş, însă turcii nu au fost de acord să plătească o sumă atât de importantă.

Gigi Becali nu a fost mulţumit de ultimele evoluţii ale jucătorului său şi l-a pus la zid pe Moruţan spunând că nu ia nici 3 milioane de euro la cât de modest joacă în acest sezon:

ADVERTISEMENT

“Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri așa… A zis că face, că drege. Era pe acolo. Se ascundea de minge, trăgea aiurea… Făcea niște tâmpenii”, a spus Becali după meciul Rapid – FCSB 1-0.

Gigi Becali poate scoate un profit de 5 milioane de euro pentru Moruţan!

Pentru Gigi Becali este o nouă lovitură financiară. Mijlocaşul a fost transferat în iarna anului 2018 pentru 700.000 de euro de la FC Botoşani. Trei ani şi jumătate mai târziu, Gigi Becali l-a vândut la Galatasaray şi poate face un profit de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La gruparea turcă, Olimpiu Moruţan va fi coleg cu Alexandru Cicâldău. Acesta din urmă a fost transferat tot în această vară, de la Universitatea Craiova, pentru suma de 6,5 milioane de euro.

Edi Iordănescu: “Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător”

Edi Iordănescu a vorbit în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe despre un eventual transfer al lui Olimpiu Moruţan de la FCSB, spunând că fiecare plecare trebuie completată cu un alt jucător:

“Nu mă voi opune niciodată unei plecări atunci când este în interesul clubului și al unui jucător, cu mențiunea că îmi doresc foarte mult să completăm, să punem ceva în loc, pentru că avem ca obiectiv titlul și nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu”, a spus Iordănescu.

  • 2.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan
  • 22 de ani are Olimpiu Moruţan

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT