Sport

Olimpiu Moruțan, primul gol la Galatasaray din pasa lui Cicâldău. Românii au salvat-o pe Galata. Video

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol pentru Galatasaray după o pasă a lui Alexandru Cicâldău, în victoria cu 2-1 în fața celor de la Goztepe.
26.09.2021 | 21:04
Olimpiu Morutan primul gol la Galatasaray din pasa lui Cicaldau Romanii au salvato pe Galata Video
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Galatasaray, Iosif Rotariu, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre șansele lui Moruțan și Cicâldău de a se impune la formația Cim Bom.

Galata a fost condusă cu 1-0 la pauză, iar mijlocașul de 22 de ani a marcat golul victoriei din etapa a 7-a a Superligii Turciei.

ADVERTISEMENT

Gol fabulos pentru Olimpiu Moruțan din pasa lui Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan a reușit să marcheze pentru 2-1 în minutul 56 al partidei cu Goztepe, după ce Dervisoglu  a egalat în minutul 49.

Cicâldău i-a întors astfel serviciul, după ce Moruțan i-a pasat decisiv în prima etapă din Turcia în meciul cu Kasimpasa.

ADVERTISEMENT

Galatasaray însă nu se află deloc într-o situație confortabilă în clasament. Echipa lui Fatih Terim se află abia pe locul zece după șapte etape, cu doar 11 puncte.

Reacția savuroasă a lui Fatih Terim după primul gol al lui Moruțan la Galatasaray

Fatih Terim s-a dezlănțuit la reușita superbă a lui Olimpiu Moruțan. Mijlocașul ofensiv a mers direct la antrenorul său după marcarea golului, iar „Împăratul” l-a îmbrățișat cu „foc”.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Goztepe, Fatih Terim i-a făcut mai multe observații lui Olimpiu Moruțan și speră că jucătorul va fi mai periculos pe plan ofensiv și își va crea mai multe ocazii de gol: „Fatih Terim a avut o întâlnire cu Olimpiu Moruțan și i-a cerut să-și crească eficacitatea în fața porții adverse și să șuteze mai mult.

Tânărul jucător nu a reușit să înscrie în cele cinci meciuri în tricoul lui Galatasaray, în care a reușit doar un assist. Moruțan este anunțat în primul 11, duminică, cu Goztepe”, au scris turcii de la sporx.com.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan are mari probleme de comunicare pentru că nu vorbește engleză sau turcă

Comunicarea cu Fatih Terim și coechipierii săi este foarte dificilă, deoarece Olimpiu Moruțan nu știe nici limba engleză nici turcă.

Alexandru Cicâldău încearcă să facă pe profesorul cu Moruțan, în timp ce Valeriu Iftime s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorului care a uitat de unde a plecat: „Moruţan învaţă turceşte acum, nu mai vorbeşte româneşte. Nu am vorbit de când a plecat în Turcia. Nu avem o relaţie chiar atât de apropiată”.

ADVERTISEMENT