Fotbal intern

Olimpiu Moruțan, pus la zid după eliminarea României de la Euro U21: ”N-o să fie niciodată liderul”

31.03.2021 | 16:36
Olimpiu Morutan pus la zid dupa eliminarea Romaniei de la Euro U21 No sa fie niciodata liderul
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Olimpiu Moruțan a fost pus la zid după eliminarea echipei naționale a României de la Euro U21, fiind considerat unul dintre cei mai slabi jucători din lotul lui Adrian Mutu.

”Tricolorii mici” au părăsit competiția fără înfrângere după ce au remizat în fața nemților, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Înainte de turneul final, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, anunța că jucătorilor săi de la reprezentativa de tineret le va crește cota, iar Moruțan va fi căutat de marile cluburi ale Europei.

Prestațiile de la naționala de tineret a României i-au adus critici lui Olimpiu Moruțan

Însă evoluțiile lui Olimpiu Moruțan au fost mult sub așteptări și după ce naționata României a părăsit Euro U21, antrenorul Vivi Răchită l-a criticat foarte aspru pe jucătorul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Moruțan e lider sau liber? A fost mai mult liber… Nu are cum să fie niciodată liderul vestiarului. Un lider nu este impus, ci este ales. Se caută singur. Moruțan, chiar dacă a avut numărul 10, nu se poate impune niciodată ca lider la lotul național”, a declarat Răchită pentru gsp.ro.

”Gigi Becali încearcă să îi construiască lui Moruțan o cotă cât mai mare mare. Pentru el FCSB e o afacere, nu-l interesează partea sportivă. Din păcate pentru el, scouterii adevărați și cluburile care dau bani mulți controlează jucătorii de la partea sportivă până la profilul psihologic”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan nu valorează mai mult de 10 milioane de euro

”Eu știu ce vorbesc, Moruțan nu poate costa peste 10 milioane de euro. Pentru acest Euro i-aș da nota 6! Se așteptau multe de el, să facă diferența. Din păcate, nu a făcut nimic!”, a încheiat Vivi Răchită.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a primit la începutul anului o ofertă de transfer de 10,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan de la un club din Emiratele Arabe Unite, dar patronul a refuzat dorind să obțină o sumă mai mare pe jucătorul adus de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, jurnaliștii turci au avansat informația că Olimpiu Moruțan ar fi dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Impresarul  Giovani Becali a confirmat interesul, dar a dezvăluit că elanul turcilor s-a tăiat foarte repede, atunci când au aflat care sunt pretențiile financiare ale lui Gigi Becali, 15 milioane de euro.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,49 este cota pentru ”gazdele nu marchează în prima repriză” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT