Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, reacţie în premieră despre oferta anunţată de Fanatik: ”Nu eram foarte fericit dacă se făcea transferul”

31.01.2021 | 13:42
Olimpiu Morutan reactie in premiera despre oferta anuntata de Fanatik Nu eram foarte fericit daca se facea transferul
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a revenit în primul 11 al FCSB, cu gol și pasă decisivă. Mijlocașul a vorbit în premieră despre oferta din Emiratele Arabe Unite anunțată în premieră de FANATIK.

Fotbalistul de 21 de ani a fost aproape de un transfer în zona Golfului, la unul dintre cluburile șeicilor care dețin și brandul Manchester City.

ADVERTISEMENT

Informația, făcută publică în exclusivitate de FANATIK, a fost confirmată ulterior de impresarul jucătorului, Florin Vulturar. Dacă transferul se făcea, Moruțan devenea, la momentul respectiv, cel mai scump fotbalist vândut din Liga 1.

Olimpiu Moruțan vrea mai mult decât un transfer în Golf

Olimpiu Moruțan a jucat 45 de minute în victoria echipei FCSB, scor 3-1 cu Politenica Iași și a încris golul de 2-1, iar în minutul 90 i-a pasat decisiv lui Octavian Popescu, la ultima reușită a meciului.

ADVERTISEMENT

La final, Moruțan a dezvăluit că nu a fost nicio clipă tentat să plece de la FCSB, cu atât mai puțin în Emiratele Arabe Unite.

”Nu eram foarte fericit dacă se făcea transferul. Mă bucur că am rămas aici, sper să câștigam campionatul și poate după să prind un transfer mai bun. Sunt foarte fericit că am revenit pe teren, după accidentarea asta”, a punctat Moruțan.

ADVERTISEMENT

Cifrele transferului care nu s-a mai făcut

În prima parte a sezonului în curs, Olimpiu Moruțan a fost om de bază pentru echipa lui Gigi Becali. Dar s-a accidentat în cantonamentul efectuat de roș-albaștrii la începutul acestui an, în Turcia, și a ratat primele meciuri din noul an.

Cotat la 1,3 milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul putea să fac obiectul unui transfer cifrat la 10,5 milioane de euro, însă finanțatorul FCSB a cerut dublu, în schimbul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, impresarul lui Moruțan a confirmat interesul din zona Golfului, pentru fotbalist, menționând că acesta urma să încaseze un salariu anual de peste două milioane de dolari.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT