Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0! “Aveţi grijă cu el, e fantastic”

22.07.2018 | 16:56
Olimpiu Morutan remarcat dupa AstraFCSB 10 Aveti grija cu el e fantastic

Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0. Mijlocaşul de 19 ani a debutat pentru vicecampioana României în meciul de la Giurgiu, în care a jucat 45 de minute, fiind introdus în a doua repriză în locul lui Dragoş Nedelcu. Fotbalistul a ratat o ocazie mare de a egala, iar la finalul partidei a fost singurul remarcat al lui Mihai Stoica.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a lăudat pe Olimpiu Moruţan. “L-am remarcat pe Moruţan aseară. Băiatul ăsta o să fie titular în echipa naţională, dar trebuie să se aibă grijă de el. E fantastic. Parerea mea este că nu sunt mulţi fotbalişti care au ruperi de ritm ca el şi inteligenţa de joc. Este cel mai talentat tânăr în acest moment din ţară. Dacă ar fi pe mâna unui profesionist, ce fotbalist ar putea scoate din el. Să-i mărească un pic capacitatea de efort. El ştie foarte bine cu mingea, trebuie să-l dea pe mâna unui profesor de atletism să-şi coordoneze bine mişcările, dacă se întâmplă asta va ajunge mare. Şi să înveţe să dea cu capul”, a declarat Dumitru Dragomir pentru PRO X.

Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0, la meciul de debut pentru vicecampioni

Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0, meciul de debut pentru vicecampioana României. Fotbalistul de 19 ani a fost transferat de la FC Botoşani în iarnă şi a fost lăsat să joace la formaţia moldoveană până la finalul sezonului trecut.

Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0
Olimpiu Moruţan, remarcat după Astra-FCSB 1-0