Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, sfătuit să plece de la FCSB. “Să îşi găsească echipă! Degeaba eşti bun, dacă n-ai caracter!”

07.05.2019 | 21:57
Olimpiu Morutan sfatuit sa plece de la FCSB Sa isi gaseasca echipa Degeaba esti bun daca nai caracter
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan este sfătuit de Pavel Badea, preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, să plece de la FCSB. Acesta nu a fost impresionat de evoluţia mijlocaşului transferat de Gigi Becali de la FC Botoşani şi susţie că are o atitudine care nu ar trebui să o aibă un jucător de vârsta lui.

Olimpiu Moruţan, sfătuit să plece de la FCSB

“Nu mă omor de dragul lui Moruţan. Sincer vă spun că nu l-am văzut. Este un jucător tânăr, un băiat tânăr care poate să aibă aceste gesturi şi care, dacă va fi tras de urechi acum, va ajunge la un nivel şi mai mare.

ADVERTISEMENT

Degeaba eşti un jucător bun, dacă nu ai şi caracter şi nu accepţi criticile, nu poţi progresa. Va trebui să pună mâna să muncească mai mult, să-şi găsească o echipă unde să joace mai mult. Dacă nu joci, nu poţi să progresezi”a declarat Pavel Badea, la  ProSport LIVE.

Olimpiu Morutan in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 8 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Olimpiu Moruţan în meciul FCSB – Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu

Olimpiu Moruţan l-a impresionat pe Gigi Becali

După meciul câştigat de FCSB pe terenul celor de la Universitatea Craiova, Gigi Becali l-a lăudat pe Olimpiu Moruţan, despre care susţine că o să fie important pentru FCSB la fel cum este Leo Messi pentru Barcelona. ”Moruțan, ăsta micu’, ăsta o să ne ducă în Europa! Are 19 ani, dar ce e Messi pentru Barcelona, asta o să fie Moruțan pentru FCSB!”, spunea Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Olimpiu Moruţan a ajuns la FCSB pe 1 iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în 32 de meciuri în sezonul 2018 – 2019, dintre care 5 în Europa League şi 2 în Cupa României, a înscris 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive.