Sport

Olimpiu Moruțan, tot mai aproape de un transfer în Golf. Câți bani oferă Al Ain pentru a-l lua de la Galatasaray

Olimpiu Moruțan nu a reușit să se impună la Galatasaray după transferul de la FCSB, iar acum ar putea ajunge la Al Ain pentru o sumă importantă de bani.
06.04.2022 | 14:05
Olimpiu Morutan tot mai aproape de un transfer in Golf Cati bani ofera Al Ain pentru al lua de la Galatasaray
Olimpiu Moruțan nu a reușit să se impună la Galatasaray după transferul de la FCSB, iar acum ar putea ajunge la Al Ain pentru o sumă importantă de bani. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Deși s-a vorbit despre posibilitatea revenirii sale la o formație din Casa Pariurilor Liga 1, mijlocașul român este mai aproape de liderul din Emiratele Arabe Unite, un club care îi poate susține salariul lunar de 40.000 de euro.

Al Ain pune pe masă o sumă impresionantă de bani pentru Olimpiu Moruțan

Intrat într-un con de umbră la Galatasaray după ce Fatih Terim a fost înlocuit pe banca tehnică de Domenec Torrent, Olimpiu Moruțan are mari șanse să meargă la Al Ain, arabii oferind o sumă de bani care i-ar mulțimi pe turci.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de presa din Turcia, șeicii lui Al Ain sunt dispuși să plătească 10 milioane de euro pentru achiziționarea fostului mijlocaș de la FCSB și vor ca mutarea să se realizeze cât mai curând.

Dacă cele două cluburi vor încheia afacerea, Galatasaray va face un profit nesperat cu un jucător care nu s-a acomodat la Istanbul și care mai are contract până în 2026. Turcii i-au plătit vara trecută 4,1 milioane de euro lui Gigi Becali în schimbul mijlocașului de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu șase etape înainte de finalul sezonului, Al Ain este lider în Emiratele Arabe Unite, cu un avans de șapte puncte față de următoarea clasată, Al Wahda. Formația pregătită de ucraineanul Sergiy Rebrov are în lot mai mulți jucători străini, dintre care se remarcă togolezul Kodjo Laba, argentinianul Cristian Guanca și marocanul Soufiane Rahimi.

De ce nu s-a acomodat Moruțan la Galatasaray

Recent, Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre motivele pentru care Olimpiu Moruțan nu a reușit să se impună la Galatasaray Istanbul.

ADVERTISEMENT

Acesta este de părere că fotbalistul crescut la Botoșani a intrat într-o stare de confort, nereușind să mai progreseze, din cauza faptului că a fost extrem de lăudat de toată lumea și a încasat foarte mulți bani de la o vârstă fragedă.

Colegul lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray, olandezul Ryan Babbel, a explicat că încearcă să-l ajute pe acesta să se integreze cât mai bine la formația turcă, însă marea problemă a mijlocașului român este că nu vorbește limba engleză.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii turci sunt și ei tot mai nemulțumiți de faptul că Moruțan nu a reușit să fie liderul pe care îl aștepta toată lumea, îl critică constant și se întreabă dacă investiția făcută de club în vara trecută a meritat.

ADVERTISEMENT