Fotbal intern

Olimpiu Moruţan, umilit de Gigi Becali: “Are maşină de peşte” + i-a decis soarta: “De acum va sta pe bancă”

02.02.2020 | 23:16
Olimpiu Morutan umilit de Gigi Becali Are masina de peste  ia decis soarta De acum va sta pe banca
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-0. Patronul vicecampioanei României a fost nemulţumit de prestaţia mijlocaşul ofensiv de 20 de ani, care a fost integralist în meciul din Gruia.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat dur pe Olimpiu Moruţan

Meciul CFR Cluj – FCSB 1-0 l-a dezamăgit pe Gigi Becali, iar la finalul derby-ului l-a criticat în termeni duri pe Olimpiu Moruţan. Omul de afaceri a susţinut că prestaţiile slabe ale jucătorului sunt cauzate de faptul că acestea a primit o maşină scumpă din partea impresarului.

“I-am spus impresarului: “Îi cumperi maşină de 100.000 de euro?” Ce, e peşte? BMW Seria 8. O să vezi cu Olaru. De fapt, eu cred că a făcut echipa greşit Vintilă. Mă refer la Momcilovic şi la cei trei mijlocaşi. El mi-a spus echipa, o ştiam. Sunt şi eu vinovat. Dacă era Ovidiu Popescu, era altceva.

ADVERTISEMENT

O să îi spun impresarului lui Moruţan. Spune-i să mai stea o tură. Că acum va sta pe bancă. Să mai dea o tură cu maşina de 100.000 de euro. Mă implic eu de acum. Moruţan are maşină de peşte, atingea podeaua cu şoseaua”, a declarat Gigi Becali la emisiunea DigiSport Special.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan

Gigi Becali, nemulţumit de cum a arătat FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Prestaţia jucătorilor lui Bogdan Argeş Vintilă l-a dezamăgit pe Gigi Becali, iar la finalul meciului din Gruia i-a criticat pe aproape toţi titularii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

“Am avut acolo pe Moruțan care s-a învârtit ca un titirez, Nedelcu care are prea mari impresii despre el. Noi am avut azi doar doi jucători: Man și Tănase. Le-a fost frică! Vintilă a făcut o schimbare bună la pauză. Oaidă, săracul, era aerian. Cred că avea emoții, pierdea toate baloanele.

Momcilovici n-a mai jucat de un an și jumătate, era pe altă planetă. Foarte bine a făcut Vintilă că l-a băgat pe Gnohere, a fost decizia antrenorului. Nu stau să vorbesc despre Gnohere, aici e vorba despre un joc de fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu poți lua campionatul cu FCSB! N-ai cum să-l iei! Nu putem bate CFR în play-off. Noi trebuie să ne luăm adio de la campionat. N-ai cum să o bați pe CFR cu copii”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT