CFR şi FCSB se bat pe un jucător! “Va fi numărul 10 al naţionalei!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
16/10/2017, 13:52
CFR şi FCSB se bat pe un jucător! “Va fi numărul 10 al naţionalei!”

Gigi Becali se chinuie de câteva luni bune să-l aducă la FCSB pe Olimpiu Moruţan. Pentru mijlocaşul de 18 ani al celor de la FC Botoşani a negociat încă din primăvara acestui an, însă discuţiile s-au împotmolit chiar pe ultima sută de metri, iar la FCSB a ajuns Cătălin Golofca. Acum, Becali are însă concurenţă serioasă, pentru că şi liderul la zi din Liga 1 Betano, CFR Cluj, a pus ochii pe jucător.

La finalul partidei directe, CFR – Botoşani 0-0, Dan Petrescu a vorbit în termeni laudativi despre Olimpiu Moruţan, afirmând că fotbalistul poate avea un viitor mare. “100% va fi jucătorul echipei naţionale într-o zi. Dacă va fi serios, sunt convins că va fi noul număr 10 de la echipa naţională“, a fost declaraţia antrenorului celor de la CFR Cluj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Olimpiu Moruţan e produsul rivalei de moarte!

Interesant este că Moruţan, poreclit “Messi din Ardeal”, este chiar din Cluj. Fotbalistul de 18 ani este un produs al celor de la Universitatea, rivala de moarte a CFR-ului. Un gol şi trei pase decisive a oferit Moruţan pentru Botoşani în acest sezon, primul în care a reuşit să se impună ca titular în Liga 1 Betano. 700.000 de euro este preţul pe care îl cere Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, pentru cedarea lui Moruţan.

Moruţan a apucat să debuteze şi în naţionala de tineret a României. PSV Eindhoven şi Atalanta Bergamo au fost formaţiile din străinătate care l-au ofertat până acum pe jucător, însă propunerile lor au fost refuzate de cei de la Botoşani. Preţul stabilit pentru străinătate este de 1.000.000 de euro, iar cea mai mare dintre oferte a fost cea a italienilor, care oferiseră doar 800.000 de euro.

Închide ×