Life

Olivia Steer, în formă maximă la 45 de ani. Cum arată acum soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer arată impecabil și se poate mândri cu o siluetă de invidiat la vârsta de 45 de ani. Soția lui Andi Moisescu este foarte activă.
19.08.2021 | 17:15
Olivia Steer in forma maxima la 45 de ani Cum arata acum sotia lui Andi Moisescu
Olivia Steer, în formă maximă la 45 de ani. Cum arată acum soția lui Andi Moisescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are un stil de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu ani buni, în momentul de față fiind în formă maximă pentru a se bucura de traseele montane pe care le iubește foarte mult.

Frumoasa șatenă adoră muntele și nu ezită să urce pe diferite cărări pentru a ajunge în vârf. Olivia Steer este pasionată de tot ce înseamnă aer curat și viața de la munte.

ADVERTISEMENT

Echipată corespunzător și cu foarte multă energie la îndemână soția lui Andi Moisescu le-a arătat tuturor peisaje care-ți taie răsuflarea, dar și cum arată în prezent.

Olivia Steer, imagini inedite din ultima vacanță. Soția lui Andi Moisescu a atras toate privirile

Olivia Steer și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele imagini în care poartă o pereche de colanți lungi, un maieu alb și o pereche de încălțări comode și numai bune pe urcat pe munte.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au observat numai peisajul, ci și faptul că vedeta se menține în formă maximă datorită unei alimentații raw-vegane pe care o promovează din plin.

Frumoasa șatenă este o persoană destul de controversată în acest moment deoarece militează împotriva vaccinurilor, a mamografiilor și a chimioterapiei.

ADVERTISEMENT

Declarațiile Oliviei Steer au provocat de-a lungul timpului valuri de revoltă în mediul online și nu numai, lucru care nu pare totuși să o afecteze prea tare.

Olivia Steer, în Munții Retezat
Olivia Steer, în Munții Retezat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Olivia Steer, soția juratului de la Românii au talent, Andi Moisescu

Vedeta a debutat în televiziune în anul 2000, în calitate de corespondent al Pro TV. Ulterior, Olivia Steer a devenit prezentatoarea știrilor dimineții, alături de Mihai Dedu, cariera sa având o ascensiune foarte mare.

ADVERTISEMENT

Soția lui Andi Moisescu a obținut mai târziu rolul de co-prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică, dar a fost și realizator al emisiunii economice „Business Magazin”.

A prezentat emisiunea „Doamne de poveste”, la postul Acasă TV, dar a ales să se retragă de pe sticlă în anul 2010 când a suferit o tragedie în familie. Sora vedetei a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Momentul a fost unul dureros pentru Olivia Steer, impactul emoțional făcând-o să-și schimbe radical stilul de viață, dar și foarte multe principii.

ADVERTISEMENT