Life

Olivia Steer, încă un derapaj public. Ce a transmis soția lui Andi Moisescu. A fost taxată imediat

Olivia Steer a postat un nou mesaj halucinant. Aceasta a spus că ea nu vrea să-și facă testul Papanicolau sau mamografie, analize care pot salva viața unei femei.
20.09.2021 | 16:16
Olivia Steer inca un derapaj public Ce a transmis sotia lui Andi Moisescu A fost taxata imediat
Olivia Steer, încă un derapaj public. Ce a transmis soția lui Andi Moisescu. A fost taxată imediat
ADVERTISEMENT

Olivia Steer a postat un nou mesaj în mediul online, care a stârnit o grămadă de discuții. Aceasta a spus că nu are de gând să-și facă unele analize medicale care pot salva viața femeilor.

Medea Bălănică a taxat-o imediat pe soția lui Andi Moisescu, după ce a citit mesajul.

Din păcate, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese provocate de cancerul ovarian, de col și de sân.

ADVERTISEMENT

Olivia Steer, încă un derapaj public. Ce a transmis soția lui Andi Moisescu. A fost taxată imediat

Soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj halucinant în mediul online, care a fost taxat imediat de o mulțime de persoane. Olivia Steer a scris că nu are de gând să meargă să-și facă două analize anuale, pe care orice femeie ar trebui să le facă.

“A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.
#de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Au fost multe persoane care i-au dat dreptate, dar și mai multe cele care au reacționat violent, atrăgându-i atenția că cele două analize sunt extrem de folositoare și pot salva multe vieți. Medea Bălănică a taxat-o imediat pe soția lui Andi Moisescu.

“Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a Dvs. Doar că invers. Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate?

ADVERTISEMENT

Nu vă e. Că dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria “bucătarie”. Întrebare: și cum faceți? În locul investigațiilor mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne Ferește”, a scris Medea Bălănică.

Ce recomandă specialiștii

Din păcate, în România nu sunt foarte multe femei care își fac mamografie și test Papanicolau în fiecare an, chiar dacă aceste analize le pot salva viețile.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul mamografiei se depistează cancerul la sân și astfel în multe cazuri se poate vindeca. Anual în Europa 77.000 de femei mor din cauza acestei boli, iar 40% sunt femei sub 65 de ani.

Cu ajutorul testului Babeș – Papanicolau se poate depista cancerul de col uterin. În cazul în care este descoperit, progresia acestuia poate fi prevenită. Din păcate, România ocupă primul loc din Europa la numărul de decese cauzate de această boală.

Specialiștii recomandă efectuarea testului în fiecare an. În cazul în care au existat trei rezultate negative, testul poate să fie făcut mai rar, dar doar la indicațiile medicului.

ADVERTISEMENT