Life

Olivia Steer, un nou mesaj controversat: “Prostituate șleampete, mimând veșnic alerta, urgența”

09.03.2021 | 16:59
Olivia Steer un nou mesaj controversat Prostituate sleampete mimand vesnic alerta urgenta
ADVERTISEMENT

Olivia Steer revine cu un nou mesaj anti-vaccinare, prin care își propune să lupte “împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului lor de propagandă sulfuroasă și a naivității.”

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai vocale antivacciniste, Olivia Steer face acuzații grave și vorbește chiar despre un “draft nazist” prin care se dorea vaccinarea tuturor copiilor.

ADVERTISEMENT

Soția vedetei Pro TV Andi Moisescu spune că, în prezent, niciuna dintre instituțiile statului nu mai are credibilitate și caracterizează Guvernul ca fiind “o glumă proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența”.

Olivia Steer
Olivia Steer, în urmă cu 8 ani, când declanșa public lupta împotriva vaccinării. Sursă foto: Facebook

Olivia Steer, un nou mesaj anti-vaccinare: “Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cât un dulap”

“Acum 8 ani (de cînd e fotografia, pe care tocmai mi-a scos-o Facebook, din arhivă), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Ne aflam în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi v(r)oia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii. Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor cumpărați cu o pizza și un suc.

ADVERTISEMENT

Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), sîntem mulți treziți. Și sîntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului lor de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, har Domnului!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sînt sigure (în special, cele experimentale!) și de aceea trebuie sa le luăm ca pe acadele, că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat – pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie”, scrie Olivia Steer pe pagina de socializare Facebook.

Olivia Steer: “Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența”

Olivia Steer spune că, spre bucuria ei, numărul celor care luptă împotriva abuzurilor a crescut, în ultimii ani, și îndeamnă la “trezire”, după ce a participat duminică, în Parcul Izvor din Bucureşti, la protestele faţă de ideea vaccinării obligatorii şi faţă de eventuala implementare a paşaportului de vaccinare.

ADVERTISEMENT

“Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate. Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența.

Sîntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor.

Primăvara e despre trezire!
O primăvară eficientă, tuturor!”, este mesajul transmis de Olivia Steer, astăzi, pe Facebook.

Citește și: Andreea Marin a recunoscut că s-a vaccinat împotriva Covid-19: “A fost o provocare”

ADVERTISEMENT