Life

Olivia Steer, mesaj emoționant la 11 ani de la moartea surorii sale: ”Închid ochii și o văd la fel de frumoasă”

La 11 ani de la moartea surorii sale, Olivia Steer a publicat un mesaj emoționat pe internet. Vedeta are amintiri de suflet cu Lavinia, cea pe care o descrie doar în cuvinte mari.
02.12.2021 | 18:37
Olivia Steer mesaj emotionant la 11 ani de la moartea surorii sale Inchid ochii si o vad la fel de frumoasa
ADVERTISEMENT

Olivia Steer ascunde o mare dramă în spatele zâmbetului pe care-l afișează cu fiecare apariție pe care o are. În anul 2010, familia vedetei era în doliu, după ce sora sa a pierdut lupta cu o boală crâncenă.

Lavinia s-a luptat timp de șase ani cu o formă dură a cancerului la sân, însă, din păcate, în 2011, la doar 38 de ani, femeia s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere și un gol imens în rândul celor dragi.

ADVERTISEMENT

Olivia Steer îi duce dorul surorii decedate

Lipsa surorii sale, Olivia Steer o trăiește și acum, amintindu-și de Lavinia exact așa cum o știa toată lumea: plină de viață și foarte frumoasă.

„Se fac 11 ani de când Lavinia e atât de vie în gândurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stârnea invidia și admirația, deopotrivă”, se arată în mesajul publicat de Olivia Steer pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc”

De asemenea, în aceeași postare din mediul online, vedeta și-a descris sora, în dreptul imaginii pe care a publicat-o cu Lavinia, folosind numai cuvinte mari. Pe lângă frumusețea de care spune Olivia, cea care acum nu mai este printre noi era și o femeie foarte inteligentă, care a urmat nu mai puțin de trei facultăți.

”Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie). Că scria, sau cânta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare”, a mai adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bruneta spune că a rămas și cu o lecție grozavă de viață de la cea care i-a oferit un nepot. Lavinia a lăsat în urma ei convingerea că viața trebuie trăită cu pasiune, făcând din fiecare zi o mare sărbătoare.

”Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmânta la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…”, se mai arată în postarea celei care îi este parteneră lui Andi Moisescu de peste 15 ani.

ADVERTISEMENT

Lavina Steer și-a lăsat fiul în grija mamei sale

După ce a decedat, lăsând în urma sa un copil, mama Laviniei a fost cea care l-a luat sub aripa sa pe Alex. Elena Steer a avut grijă ca lui Alexandru să nu îi lipsească nimic, dar și să menționă o relație bună cu tatăl lui.

„Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școală, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.

Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor de tată – fiu”, declara Elena Steer în 2015, scrie Wowbiz. 

ADVERTISEMENT