Cele mai citite

Olivia Steer, despre drama care i-a marcat viaţa! Puţini ştiu cât de mult a suferit soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer şi Andi Moisescu au împlinit 13 ani de căsătorie şi fac faţă în fiecare zi provocărilor vieţii de familie.
09.03.2018 | 13:00
Olivia Steer, despre drama care i-a marcat viaţa! Puţini ştiu cât de mult a suferit soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer dezvăluie detalii despre relaţia cu cei doi copii ai săi. „Încerc sa îi ajut cât mai mult, dar şi să le ofer sentimentul de libertate. Încerc sa nu îi sufoc. Îi ajut la engleză şi română. Nimeni nu te pregăteşte să fii părinte…Sper să le dăm onestitate, iubire, dragoste şi convingerea că poţi realiza orice vis îţi pui în cap”, spune vedeta.

Soţia lui Andi Moisescu şi-ar dori ca la un moment dat, să se întoarcă în faţa camerelor de luat vederi. „Eu iubesc televiziunea, am cotit spre scris, dar nu exclud ideea de a mă întoarce în televiziune. Mi-ar plăcea o emisiune pentru copii sau de investigaţii”, explică Olivia Steer.

În ce priveşte durerea profundă declanşată de pierderea surorii ei, Lavinia, care a decedat, vedeta afirmă că sunt foarte multe lucruri care îi aduc aminte de ea. „O visez uneori”, punctează soţia lui Andi Moisescu.

În viaţa de fiecare zi, Olivia Steer încearcă să-şi păstreze seninătatea şi să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante. „Trec cu graţie peste toate. Chiar dacă te doare şi auzi locruri care care nu îţi convin”, declară vedeta.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri